Review – Nak’d Bars

Vandaag review ik twee producten uit het assortiment van Nak’d.

review-nakd-bar-1

Allereerst de Oatie bar. Een reep gevuld met oa. dadels, haver en vers fruit. Geen rare toevoegingen en dat maakt mij erg gelukkig.

Ik heb een klein dingetje met tussendoortjes. Ik probeer altijd iets te vinden van rond de 100 calorieën of minder natuurlijk. En daarmee heb ik met deze reep dus geluk want per reep zitten hier 100 calorieen in. Nou was ik met deze reep nog niet bekend, omdat ik eigenlijk altijd de normale glutenvrije repen koop en vroeg me ook af in hoeverre deze haverreep te vergelijken was met een gewone mueslireep.

review-nakd-bar-2

Waar een gewone mueslireep vrij korrelig en plakkerig is, is deze reep een stuk zachter van textuur. Wel is hij iets kruimeliger/droger dan de “normale” nak’d repen. Voor een kruimelaar zoals ik, even uitkijken. Qua smaak is hij net als een mueslireep lekker zoet, maar hier komt het niet door toegevoegde suikers, maar door de natuurlijke suikers uit vers fruit, dadels en rozijnen. Ook vertelde Nak’d me dat ze alleen gebruik maken van haver en dus geen onnodige goedkope graansoorten toevoegen aan hun repen.

Zoals je leest ben ik dus heel positief over dit product. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het niet bij de supermarkt te krijgen is. Gelukkig zit er bij ons op het plein een “De Tuinen” en kan ik dus regelmatig inslaan. Ook zijn deze repen en andere producten te bestellen op www.nakdnederland.nl

review-nakd-bar-3

Ook mocht een Flapjack uitproberen. Ik had geen idee wat dit was, dus toen ik het papiertje open scheurde was ik ook blij verrast. Ik zag heel veel granen en rook een hele zoete bananengeur (ik had de smaak banana bread) Ik at deze flapjack als ontbijt en laat me je vertellen dit is een goed vullende reep. Ook ideaal na bijvoorbeeld het sporten.

Wat ik heel lekker vond aan deze reep was de textuur. wel wat kruimelig maar niet zo plakkerig, Al met al was dus ook de flapjack een succes.

Maar nu… het eindoordeel. Zou ik deze producten nog een keer aanschaffen? en aanraden bij vrienden en familie. Het antwoord is volmondig Ja!. Stiekem ging ik er al een klein beetje van uit dat ik dit allemaal wel lekker zou vinden, want ik had al regelmatig wat repen gekocht in de winkel. Ook heb ik mijn zusje al fan gemaakt en zelfs mijn moeder de dadel-hater spuugt ze niet uit. Dus zoek je een lekker tussendoortje, zonder toegevoegde rotzooi, zou ik zeker eens voor een nak’d bar gaan.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *