Dieuwsnieuws – Crackers & Kaas

Ok.. jullie zullen wel denken Whatthehell is Dieuwsnieuws. Ik zelf vond het een geniale woordspeling al zeg ik het zelf 😛

In Dieuwsnieuws wil ik over dingetjes schrijven waar ik wel heel enthousiast over ben, maar waar ik geen recept of groot review over kan schrijven. Nieuwe bevindingen in en om de keuken laten we maar zeggen. Vandaag de eerste dus, lees verder om te lezen waar ik afgelopen week enthousiast van werd!

Alles wat ik hier opschrijf is gewoon in willekeurige volgorde. Geen speciale favoriete rangorde.

review-dieuwsnieuws-crackers-kaas-hennepzaden-2

Laten we maar beginnen met wat dingetje van het merk Leev. Ik heb hier nou al een aantal producten van geprobeerd en ik ben echt oprecht enthousiast over de producten die Leev maakt. Ik raad ze zelfs aan bij familieleden, die op hun beurt weer terugkoppelen het ook erg lekker te vinden. dus complimenten. Deze week zijn vooral de Bio-oer graanwafels en de Oercrackers waldkorn erg in trek.

review-dieuwsnieuws-crackers-kaas-hennepzaden-1

De volgende bevinding van de week zijn beschuiten met geitenkaas. En dan wel de nieuwe spelt beschuiten van bolletje. Ik combineerde dit met een plak geitenkaas van maaslander (Ideaal die plakken) en met appelstroop. Echt goddelijk!review-dieuwsnieuws-crackers-kaas-hennepzaden-3

Dit waren de favorieten van afgelopen week. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om elk weer zo’n artikeltje te lezen. Zo kan ik je toch op de hoogte houden van nieuwe ontdekkingen in mijn keukentje:)

Hieronder zet ik een lijst met websites van desbetreffende producten.

Liefs,

Ga naar de website van Leev

Ga naar de website van Bolletje

Ga naar de website van Maaslander

Ga naar de website van Damhert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *