Dieuwsnieuws – Hempishop en Rosti Mepal

Dieuwsnieuws #2 vandaag. Ik merk dat ik het heel leuk vind om deze artikeltjes te typen! Deze keer 2 producten/ webshops die ik in de schijnwerpers wil zetten. Namelijk Hempishop en Rosti Mepal.

review-dieuwsnieuws-waterijsjes-rosti-mepal-2

Allereerst Hempishop. Een webshop waar natuurlijk meer wordt verkocht dan alleen ijsjes. (Ik probeerde een Glutenvrije Terrasana Hennep-reep, erg lekker!) En ook is dit een verkooppunt van bijvoorbeeld CBD-olie. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier zelf weinig kennis over heb en raad je dan ook aan met vragen even contact op te nemen via de webshop. Maar de reden waarom deze shop in mijn “favorietenlijst” staat deze week, is door de Biologische waterijsjes. Het was de afgelopen week bloedheet, dus deze vlogen er doorheen. Ze zijn biologisch, zonder suiker, met maar 30 calorieën, en heel erg lekker. Mijn favoriet was de mango/perzik/passievrucht. Ik kon eigenlijk maar 1 nadeel vinden…. Ze zijn zo klein 😉

review-dieuwsnieuws-waterijsjes-rosti-mepal-1

En dan het tweede deel waar ik heel enthousiast over ben is Rosti Mepal. Ik heb 2 producten in mijn bezit van dit merk en ze zijn binnen korte tijd deel uit gaan maken van mijn “vaste keuzes” in de keuken. Op de bovenste foto zie je de Maaltijdkom Loomm (In pink) en dit is een kom die in de magnetron kan. Het buitenste deel (het roze) wordt niet warm en er zit een handvat aan waardoor je het heel makkelijk weer uit de magnetron kan halen. Nu vermeld ik regelmatig dat ik vaak havermout eet en is dit dus een ideale uitvinding voor mij. Als 2e heb ik de Lunchbox Ellipse Duo (Natuurlijk ook in het roze).

review-dieuwsnieuws-waterijsjes-rosti-mepal-3

Zoals ik al eens vertelde, gaan wij regelmatig een dagje weg. Omdat ik niet altijd zin heb in brood, neem ik ook wel eens een salade mee. Dit is hier natuurlijk een ideale lunchbox voor. Hij is groot genoeg, Je kan je bestek kwijt in de deksel, hij sluit GOED, en er zit een los bakje bij voor zaadjes, of je dressing. Echt alleen maar pluspunten die ik kan verzinnen hierbij. Het enige nadeel is misschien dat hij té goed sluit, maar dat heeft denk ik meer met mijn immuunziekte te maken dan met wat anders. Gelukkig heb ik altijd vriendjelief bij die kan helpen met open maken. Natuurlijk is er nog veel meer van Rosti Mepal te krijgen zoals Servies, keukentextiel etc etc.. Ik ben in ieder geval over deze 2 producten heel erg enthousiast en heb ze al met veel plezier gebruikt.

Al met al weer genoeg om blij van te worden deze week dus. Ik raad je zeker aan om even een kijkje te nemen op beide webshops, want er wordt natuurlijk veel meer verkocht dan wat ik alleen vermeld.

Voor de Hempishop klik je HIER

Ook heeft deze shop een afhaalpunt in breda!! Het adres hiervan vind je HIER

Voor Rosti Mepal klik je HIER of HIER

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *