Eetdate – Tosti Club Breda

Jaaa!! Ik at weer eens buiten de deur, en dus weer een nieuwe eetdate. Al sinds ik wist dat The Tosti Club hier zou komen, wilde ik hierheen, en afgelopen week ging ik!

 

Wat mij opviel toen ik aan kwam lopen was dat de stoelen en tafels van het terras wat klein waren. Nou vertelde iemand die daar werkte mij dat dit pas de eerste week was dat het terras er was, dus misschien is dat waarom. Verder zat het gewoon prima, en binnen waren wel ruime tafels en stoelen aanwezig. Maar wij waren koppig en bleven lekker buiten. Het was ook zalig weer.

review-eetdate-tosticlub-1

Sfeerimpressie:

Ik moet eerlijk bekennen dat ik alleen maar even binnen ben geweest om naar het toilet te gaan, maar wat me opviel was dat er heel erg hard gewerkt werd. Overal zag ik tostimakende handjes, maar het zat dan ook vol, zowel binnen als buiten. Verder was het qua interieur een gezellige mengelmoes van leuke tafeltjes, stoeltjes maar ook krukjes en bankjes. Binnen waren deze ruim genoeg. Buiten vond ik ze iets aan de krappe kant

6,5/10

De Bediening:

Het was druk toen wij er waren, dus het duurde iets wat langer allemaal. Maar gelukkig niet te lang dat je ongeduldig wordt. (dat heb ik ook al meerdere malen meegemaakt, word ik niet gezelliger van)

Ook de 1000 maal excuses omdat het zo lang duurde (inwerken nieuw personeel, nieuw terras etcetc.) vond ik erg netjes.

Verder gewoon prima bediend, niks op aan te merken. Zelfs suggesties vanuit de medewerkster over welke tosti’s erg lekker waren. Vind ik leuk!

8/10

 

review-eetdate-tosticlub-2Het Gerecht:

En dan weer het belangrijkste: Het eten!

Ik had zin in zoet en dus bestelde ik een Jammie tosti (Ik wilde eigenlijk heel graag de OJK tosti, maar deze was er helaas niet). Een tosti met bruin brood, mascarpone, nutella en banaan. Wat wil een meisje nog meer? Niks want dit was heerlijk!!. En vullend, maar vooral heel erg lekker! Echt een aanrader als je van zoetigheid houd, want ik zeg 1 woord: NUTELLA!

9/10

Dat maakt een eindstand van 7,8. Niet verkeerd voor een tent die net open is en pas een week een terras heeft vind ik zelf. Dat de tafeltjes en stoeltjes wat klein waren wordt zeker goed gemaakt door het heerlijke eten wat ze serveerde.Wil je nou zelf ook naar The Tosti Club. Hij zit op het hoekje van het Van Coothplein in Breda (Richting de Mezz)

Ook zijn ze te vinden op Facebook

 

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *