First try – John West Tonijn & Dressing

Laatst probeerde ik deze zakjes met tonijn van John West. Hier in zit tonijn met een dressing die je dus door je salade kunt doen. Wat mij betreft erg handig, want als je tonijn al een halve dag door de sla in je tas zit, wordt deze er niet lekkerder van.

lunch-salade-tonijn-1

Ik heb twee smaken gevonden namelijk zongedroogde tomaat en olijf met basilicum. Hoewel ik ze beide lekker vond, heeft de zongedroogde tomaat toch mijn voorkeur. Een zakje is voldoende voor 1 persoon en handig mee te nemen in de tas.

Hieronder nog een klein receptje hoe ik mijn tonijn combineerde:

  • 80 gr veldsla
  • 100 gr verse ananas
  • 1 zakje John West ovengedroogde tomaat
  • komkommer en tomaatjes

Meng dit door elkaar en met eventueel nog een stukje brood erbij heb je een heerlijke lunch.

lunch-salade-tonijn-2

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *