Review – Bites we Love

De boxen met eten schieten als paddenstoelen uit de grond tegenwoordig. Je hebt echt allerlei soorten en vandaag review ik voor jullie de snackbox van Bites we love.

Deze box richt zich op gezonde tussendoortjes. Ze maken dan ook veel gebruik van gedroogd fruit en noten. Heerlijk als je het mij vraagt.

review-bites-we-love-1-2

Het principe is erg makkelijk. Jij maakt een account aan, geeft aan wat je lekker vind, de mensen bij Bites we love stellen een box van 4 snacks voor je samen, en deze wordt bij je bezorgd. Easy as pie.

Als je een lidmaatschap aangaat krijg je elke week een box thuis met 4 verschillende snack zakjes. Deze zijn afgestemd op jouw wensen. Ze hebben meer dan 50 soorten dus er zit altijd wel wat tussen voor je. De box kost je 4,95 per week en is wekelijks opzegbaar. Dat vind ik zelf wel erg prettig, want als ik ergens een hekel aan heb is het vast zitten aan maand- of jaar contracten.

Oké, voor zover het informatieve gedeelte, nu het belangrijkste. De snacks!!

Toen ik de doos opende werd ik heel gelukkig, ik zag namelijk heel veel nootjes! Ook vond ik de grootte van de zakjes behoorlijk en er zat een boekje bij waarin beschreven staat welke snacks er voor je inzitten met alle voedingswaarden etc. Ik had nr. 06, 17, 21 en 37.

review-bites-we-love-1-1

06: Cranberry’s, ongebrande pecannoten en ongebrande amandelen.

17: Cranberry’s, ongebrande pecannoten, pure chocolade druppels en rozijnen

21: Gechocolateerde gezouten amandelen

37: Pittige mais en gezouten kikkererwten

Ik moet toegeven dat ik niet kan kiezen welke ik nou het lekkerst vond. Nootjes, Chocolade, Gedroogd fruit, wat wil een meisje nog meer? Wat ook heel leuk is is dat je een box cadeau kunt geven, Weer eens wat anders dan een tijdschriften bon.

review-bites-we-love-1-3

Al met al ben ik dus heel enthousiast over deze box. Ik vind het qua prijs reuze meevallen, zeker als je ziet hoeveel er in een zakje zit. En in de supermarkt ben je dit ook zeker kwijt aan een gezonde snack. De vrijheid die je hebt in het aangeven van wat je wel en niet wilt, en in het opzeggen van je lidmaatschap is ook iets dat mij aanspreekt. En dan is het ook nog eens superlekker! Een aanrader dus! Wil je hem nou bestellen? Dat kan HIER

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *