Dieuwsnieuws – Justnuts

Dat ik fan ben van voedzame en lekkere tussendoortjes weten jullie intussen waarschijnlijk wel. Toen ik dan ook een pakketje ontving met producten van Justnuts, was ik erg enthousiast. Justnuts is een merk dat notenrepen maakt maar ook snackzakjes. Er zijn meerdere varianten beschikbaar en alles is zonder e-nummers, geraffineerde suikers en 100% biologisch! Veel pluspunten dus. Natuurlijk moet het dan ook nog lekker smaken en daar kom ik dan weer om de hoek kijken.

review-dieuwsnieuws-justnuts-3

Eerst de zakjes, en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik van de 2 maar 1 heb geproefd. Ik houd namelijk totaal niet van kokos, en dit zit wel verwerkt in de “Nog ff knallen” mix. Ik probeer nog iemand te vinden die dit wel lust (Buurvrouw als je dit leest??) die hem dan voor mij wilt testen. Het andere zakje daarentegen was bijna het eerste dat in de bodemloze put verdween. De “Je bent er bijna” mix bestaat uit cashewnoten (YAM!) cranberry’s en pompoenpitten. Heel erg lekker!

review-dieuwsnieuws-justnuts-1

Bij de repen had ik al snel een favoriet. Eigenlijk was deze al gekozen zonder te proeven. Want pecannoten, rozijnen, appels en kaneel in één reep dat is voor mij een stukje hemel. De “Druk-Druk-Druk” reep staat dus voor mij op 1. de andere 2 hebben een gedeelde 2e plek, want deze vond ik allebei even lekker. De “Lekker bezig” reep bestaat uit o.a. honing, amandelen, rozijnen en goji bessen. Lekker zoet dus, en de “Waar is de tijd gebleven” reep is gemaakt van o.a. cashewnoten, cranberry’s maar ook stukjes chocolade. Niet teveel, maar precies die paar hintjes choco die je op sommige momenten nodig hebt.

review-dieuwsnieuws-justnuts-2

Ook dit zijn dus weer producten die ik vaker in huis ga halen. Ideaal om mee te nemen, of gewoon thuis op de bank te snacken uit het zakje.

De producten zijn te koop bij de meeste Albert Heijnen en Jumbo’s. Mocht je nog meer informatie willen dan verwijs ik je door naar de website van Justnuts.

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *