Dieuwsnieuws – Koziol

Het kan zijn dat je er nog nooit van hebt gehoord, het merk Koziol. Maar daar gaat vanaf nu verandering in komen. Dit merk verkoopt namelijk hele toffe producten. Voor in de keuken, maar ook voor de rest van je inrichting.

Ik mocht van Koziol een paar hele mooie producten ontvangen die ik ook meteen in gebruik heb genomen. Je zult ze dus waarschijnlijk wel vaker voorbij gaan zien komen hier op Goodfoodsel.

review-dieuwsnieuws-koziol-3

Een van de grote voordelen van de producten van Koziol is dat ze van kunstof zijn, en dus heel makkelijk met een doekje af te doen. (en het gaat minder snel kapot bij zo’n kluns als ik). Ook is het assortiment heel erg groot, en vooral heel erg kleurrijk. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Ik had mooie taupe-kleurige producten omdat ik vind dat eten daar het mooist op uitkomt, maar wil je roze,groen of oranje kan dat ook!

En dan nu de producten zelf.

review-dieuwsnieuws-koziol-4

De Koziol Babell L Etagère in taupe. Dit is de etagère die je ook op de eerste plaatje ziet, en echt een hele fijne maat. Een ander voordeel is ook, dat de stukken gewoon van elkaar af gehaald kunnen worden. Zo kun je ze dus ook los op tafel zetten.

Het Koziol Betty snack dienblad in taupe. Eigenlijk hetzelfde idee als de etagère, alleen is dit makkelijker om snacks op de serveren. Onderop kun je je eten leggen en bovenin bijvoorbeeld wat schaaltjes met saus. Ook deze kan uit elkaar dus ideaal!

review-dieuwsnieuws-koziol-1

Als laatst ontving ik ook nog hele leuke schaaltjes. Je kan deze op je glas leggen om te onthouden welke van jou was, ze houden ongewenste wespen tegen en je kan er ook nog iets lekkers op leggen. Multifunctioneel en vooral heel erg leuk om te zien! Deze komen ook in verschillende kleuren van wit naar groen naar rood. Dus voor elk huishouden wat wils

review-dieuwsnieuws-koziol-2

Zo genoeg gerateld over hoe leuk ik alles wel niet vind, heb ik ook minpuntjes kunnen vinden??? Eigenlijk maar eentje en dat is dat bij de etagères en de snack dienbladen het uitstekende stuk ( dus die punt ) niet los kan. Had dat wel gekund had ik ze nog iets makkelijker op kunnen bergen. Gelukkig kun je ze wel in elkaar steken dus dat scheelt dan weer, maar aangezien ons huisje niet heel groot is moet ik nog even een logisch plekje vinden voor deze producten. Verder ben ik rete-enthousiast zoals waarschijnlijk wel te merken is. gewoon het feit dat het makkelijk schoon te krijgen is, en in zoveel kleuren te krijgen maakt mij heel erg vrolijk! Ik ga deze producten dan waarschijnlijk ook nog vaak op tafel zetten met een verjaardag of als er visite komt.

 

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *