Dieuwsnieuws – Soep, Nep Vlees & Suikervrij Snoep

Het is weer zondag, en dat betekent weer nieuwe favorietjes van de week!. Deze keer maar 1x snoep en dat was nog eens suikervrij ook!! Verder vleesvervangers en hele lekkere soepjes!

review-dieuwsnieuws-soep-nep-vlees-en-suikervrij-snoep-1

Laten we beginnen met soep! Ik eet graag soep, en op de site staan ook al verschillende soep recepten. (Probeer deze pompoensoep eens, één van onze favorieten!) Verder ben ik nooit zo’n fan van soep uit blik of pot, tot ik deze soep probeerde. De soepen van De kleinste soepfabriek zijn net iets anders dan de gewoonlijke Chinese tomaten, of kippensoep die je in de supermarkt koopt. Dit kan je ook in de supermarkt kopen, daar niet van, maar de smaken zijn iets spannender. Zo hebben ze (zoals je kan zien) een mosterd-roomsoep, maar bijvoorbeeld ook een madras soep met kikkererwten of pindasoep. Iets exotischer allemaal dus. Wat ook heel fijn is aan deze soepen is dat je ze zelf nog met water moet aanlengen en dus zelf bepaald hoe dik of dun je je soep wilt hebben. Zo kun je dit prutje dus ook gebruiken als bijvoorbeeld een “saus” voor door je pasta of bij je rijst. Heel erg veelzijdig dus. Ook worden er alleen maar biologische ingrediënten gebruikt wat natuurlijk altijd fijn is. De soepen van de kleinste soepfabriek vind ik dus zeker een favorietje van deze week!

review-dieuwsnieuws-soep-nep-vlees-en-suikervrij-snoep-3

Nummer 2 van deze week is vegetarisch vlees. Ik ben totaal niet vegetarisch, maar ik vind het niet erg om of geen vlees te eten een keer, of een vleesvervanger. Daarom was ik ook blij verrast met de vleesvervangers van goodbite. Deze smaken namelijk echt heel erg lekker! Wij aten de Italiaanse carré en zelfs vriendjelief vond het lekker. Ook vind ik een groot voordeel dat het assortiment enorm is! Zo kun je kiezen uit balletjes, schnitzels, “kipfilet” en nog veel meer. Zoek je dus een vleesvervanger, zou ik zeker eens een kijkje nemen in het schap van GoodBite.

review-dieuwsnieuws-soep-nep-vlees-en-suikervrij-snoep-4

En dan komen we toch weer uit bij snoepjes. Ik kan het niet laten, ik ben gewoon een snoep-kont. Het maakt me weinig uit of het nou drop, zuur of zoet is en of ik er nou op moet bijten of sabbelen. Ik vind het allemaal lekker. Mijn oma heeft ook altijd snoepjes in de auto en laatst had ze van die botersnoepjes. Superlekker maar ook bomvol suiker. Ik wilde dus iets vergelijkbaars, zonder al die suiker, en dat heb ik gevonden in de snoepjes van De bron. Had er nog nooit van gehoord, en moest ook op mijn buik gaan liggen wilde ik erbij kunnen, maar deze zijn heel erg lekker! En suikervrij!!

Zo dat waren ze voor deze week. vrij gezond toch?? Ben benieuwd wat ik aankomende week weer voor lekkers/leuks ontdek!

Voor extra info over de producten zet ik hieronder even de links naar hun website!

De kleinste soepfabriek

Goodbite

De bron snoep

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *