Dieuwsnieuws – Vruchtenkoeken en Chocolade

Vandaag weer twee producten die favoriet waren deze week. Glutenvrije vruchtenkoeken van Liekeisvrij, en Handgemaakte chocolade cakes/repen hoe je het wil brengen. Klik verder om te lezen hoe of wat!

review-dieuwsnieuws-glutenvrije-vruchtenkoeken-en-bb-collage

Allereerst de vruchtenkoeken: Liep ik een aantal weken geleden de rozijncrackers van Liekeisvrij nog de hemel in te prijzen, zijn het vandaag de vruchtenkoeken. Helaas kan ik niet veel info geven aangezien vriendjelief de laatste opat en toen ook de verpakking weggooide. GRR… Maar ze zijn erg lekker. Zoeter dan de rozijnencrackers, die kon je echt beleggen met wat hartigs, dit zijn echt koeken. Voor bij de koffie of thee. Wel wat hard/kruimelig, maar ach dat neem ik wel voor lief.

review-dieuwsnieuws-glutenvrije-vruchtenkoeken-en-bb-3

Nou waren de vruchtenkoeken heel erg lekker, en redelijk gezond. Wat nu voorbij komt is dat zeker niet. JA lekker wel, anders zou het hier niet staan, maar gezond.. not so much.. Ik kreeg laatst namelijk een heel erg fijn pakketje thuisgestuurd. Van Broderick’s Brothers maar liefst. Nou zal je dat misschien niet 1,2,3 iets zeggen maar dat zou wel moeten. Deze mannen maken verschillende soorten chocolade “repen” waaronder rocky road en caramel repen. Natuurlijk wel boordevol suiker, boter en allerlei andere dingen die we niet op dagelijkse basis te veel moeten eten, maar dat maakt dit een ultiem cheat snoepje. Mijn favoriet is denk ik toch de rocky road versie.

review-dieuwsnieuws-glutenvrije-vruchtenkoeken-en-bb-2-1

Ze hebben trouwens grote blokken (ongeveer 70 gram) maar ook kleintjes om mee te nemen. Ideaal voor in de tas dus. ( en gevaarlijk )

Dat waren de 2 favorieten van deze week. Zoals je ziet, weer flink gesnoept dus.. De ene x iets meer verantwoord dan de andere, maar wel heel erg lekker.

De rozijnenkoeken van Lieke is vrij zijn te krijgen bij de biologische speciaalzaken zoals de ekoplaza.

De repen van Broderick’s Brothers zijn te krijgen in de grotere supermarkten.

Mocht je dus een keer zin hebben in zoetigheid kan ik deze 2 snoepjes zeker aanraden!

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *