Eetdate – Brasserie ‘T Begin Breda

Jaja het is weer zover. Ik at weer buiten de deur. Deze keer lunchte ik met vriendjelief bij Brasserie ‘T Begin aan de haven van Breda. Op een prachtige locatie met prachtig weer. Lees verder om te zien wat ik at, en hoe ik het vond!

Zoals ik al zei, een hele mooie locatie aan de haven van Breda. Ziezo vind ik dat de haven van Breda steeds mooier begint te worden en dan met een zonnetje erbij is het helemaal af. Zowel buiten als binnen ziet alles er verzorgd uit. Voldoende/ruime tafels. Standaard, maar prima stoelen. Genoeg! schaduw, en dat was echt nodig op die dag.

review-eetdate-begin-2

Sfeerimpressie:

Deze keer eigenlijk ook alleen maar binnen geweest om even naar het toilet te gaan, maar ook hier zag alles er even netjes uit als buiten. Nette stoelen en tafels, schoon toilet, mooie bar. Niks op aan te merken. 9/10

De Bediening:

Eigenlijk op het moment dat we gingen zitten kwam er al iemand naar ons toe om te vragen of we wat wilde drinken ( Ja graag, want het is ongeveer 30 graden!! ) Ook vroeg ze of we het ijs apart erbij wilden, wat ik netjes vond. Zo kan je zelf kiezen of je je drinken met of zonder ijs wil. Ook werd vrij vlot onze bestelling opgenomen en er werd ons ook netjes gewezen op de extra opties die op de krijtborden stonden. Verder alles netjes, niks op aan te merken. We moesten alleen wel wat langer wachten op ons eten. Waarschijnlijk omdat het zo druk/warm was. 7,5/10

Het Gerecht:

Ik had een optie van het krijtbord, dat bestond uit een salade met een stuk warme geitenkaas in spek en 2 huisgemaakte bitterballen. Allebei heel erg lekker. Ook zat er brood en boter bij, wat ik altijd wel fijn vind. Meestal eet ik het niet allemaal op, maar ik vind het heerlijk om van te snacken! De bitterballen waren zalig en dat zegt iemand die eigenlijk niet van bitterballen of kroketten houdt! Vriendjelief had een soort van club sandwich, die overigens ook heerlijk was! 8/10

review-eetdate-begin-1En zo kom ik uit op een 8,2 en dat vind ik ook een goede score voor deze brasserie. Wij hebben er heel lekker gegeten, en met dat lekkere weer, en het geweldige uitzicht op de haven en de vriendelijke bediening een hele leuke middag gehad. Dus ben je een dagje aan het shoppen, en wil je een keer niet op de markt zitten. Geef deze tent dan zeker een kans!

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *