First Try – In2Bake American Cookies

De nieuwsgierigheid heeft het gewonnen deze keer! Normaal gesproken maak ik mijn baksels “from scratch”, maar als ergens op staat “alleen water en boter toevoegen” wordt ik toch wel heel nieuwsgierig (En lui). Dat was dan ook het enige wat ik hoefde te doen bij deze koeken. Je kan ook nog extra choco-chips, noten of vruchten toevoegen. Ik ben dit glad vergeten en toch waren ze lekker!

review-first-try-american-chocolade-cookies-in2bake-2

Zoals ik al zei, alleen boter en water toevoegen. Mengen tot een stevig deeg en de koeken ongeveer 10 minuten afbakken (Alles staat beschreven op de verpakking natuurlijk). En dan zou je een koek moeten krijgen met de typische structuur van een American cookie (Check) & knapperig van buiten, chewie van binnen (Check). Tot zover goed dus, alleen de smaak nog. Ik moet zeggen dat ik deze koeken erg lekker vond smaken, maar wel wat aan de zoete kant. Nu ben ik een liefhebber van hele pure chocolade en vind ik “normale” chocolade al gauw te zoet. Ik denk dat als ik wat hele pure choco-chips had toegevoegd, en wat noten om het wat af te zwakken, ik de hele schaal had verorberd. Ik denk dat ik er een stuk of 15 uit dit pak kon halen, en gelukkig kon ik mijn vriend wat meegeven naar zijn werk, zodat ik niet in de verleiding kwam.

Natuurlijk is het zo dat je deze cookies ook kan maken met alle losse ingrediënten, en dan weet je inderdaad precies wat erin gaat. Maar soms is het fijn dat er zulke mixen bestaan, je alles maar bij elkaar hoeft te gooien, en hoeft te bakken. En zolang dat niet elke dag gebeurd, vind ik dat geen zonde. Dus ben je op zoek naar een mix voor taaie/chewie American cookies. kan ik je deze zeker aanraden. Goed laten afkoelen voor je ze eet, zodat de buitenkant lekker knapperig is! En ohja, vergeet zeker geen noten of chocolade toe te voegen, zoals ik deed, want ik denk dat dat deze koeken alleen nog lekkerder maakt!

review-first-try-american-chocolade-cookies-in2bake-1

In2Bake heeft natuurlijk buiten chocokoeken nog heel veel andere dingen in het assortiment. Ik heb hier verder nog niets van geprobeerd, maar ga dit zeker wel doen! Mocht je willen zien wat ze allemaal hebben, kun je terecht bij de grotere supermarkten op op de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *