First Try – In2bake Pantique Brood

Ik vind het altijd super leuk om brood te maken. Ik kan als een idioot voor het ovendeurtje zitten wachten om te zien hoe het brood “tot leven komt” Deze keer maakte ik een Pantique brood met een mix van In2bake. De andere mixen van dit merk bevielen me ook goed, en ook deze gaf een heerlijk resultaat.

review-first-try-pantique-brood-1

Hoe doe je het :

  • Verwarm je oven voor op 230 graden
  • Meng de mix met 300 ml water (gebruik het liefst een keukenmachine want je moet het 20 minuten kneden)
  • Laat 30 tot 40 minuten rijzen bij kamertemperatuur tot het deeg in volume is verdubbeld.
  • Haal het deeg uit je kom en vorm in de gewenste vorm. Ik maakte gewoon een ovaal. en legde deze op een bakplaat met bakpapier.
  • Nog een keer 40 minuten laten rijzen en afbakken in de oven op 230 graden voor 40 a 45 minuten.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *