Eetdate – Inspire Coffee Company Breda

Het was alweer een tijd geleden dat ik een Eet-date online zette. Ik ging eigenlijk niet zoveel buiten de deur eten, in ieder geval niet bij tentjes waarvan ik het de moeite vond om over te schrijven. Deze keer is anders. Ik ben hier al meerdere keren geweest en de reden dat ik hier nu zit is omdat ik even een andere omgeving wilde tijden het bloggen. Even lekker tijd voor mezelf, en dat gaat het beste met een lekkere kop Chai tea. Ja ik ben een Chai tea lover, en vindt deze hier bij de Inspire Coffee Company een van de lekkerste. (Die van Starbucks is ook erg goed). Dus hier zit ik dan, voor het eerst in mijn eentje te bloggen. Onder het genot van een Chai tea, en een stuk bananenbrood wat er zo aankomt als het goed is.

review-eetdate-inspire-1

Sfeerimpressie:

Ik hou van dit sfeertje. Niks moet, alles mag. Stoelen en tafels passen niet bij elkaar. hout, kunststof, steen. Het maakt niet uit. Buiten een leuk terrasje met stoelen en (volgens mij) zelfs dekentjes. 9/10

De Bediening:

Ondanks dat het hier altijd eigenlijk altijd druk is, word je wel altijd snel geholpen. Het kan wel zijn dat je drinken wat langer op zich laat wachten, maar dit komt doordat alles vers wordt gemaakt. Mijn chai tea heeft bijvoorbeeld een aantal minuten nodig om te trekken, waardoor het gewoon iets langer duurt tot deze klaar is. Dit komt wel ten goede van de smaak, dus dit heb ik er graag voor over. 9/10

Het gerecht:

Dit is meer een koffie tentje dan een lunch gelegenheid, al staan er wel wat dingetjes om te happen op de kaart. Ook is er genoeg om te kiezen voor bij de koffie, zoals bijvoorbeeld het stuk bananenbrood waar ik momenteel mijn tanden in zet. Erg lekker moet ik zeggen, waarschijnlijk niet heel erg gezond (hij is besmeerd met roomboter), maar ach. Verder kies ik hier vrijwel altijd hetzelfde (De chai latte) en ik vind deze gewoon heel lekker. Maar ik kan uit betrouwbare bronnen melden dat de sapjes ook erg lekker zijn, en ook de ice koffies niet verkeerd. Misschien moet ik de volgende keer mijn horizon verbreden. Een reden om terug te komen dus. 9/10review-eetdate-inspire-2

Ik had het al een beetje verwacht, omdat ik hier natuurlijk niet voor niks graag kom. Ik kom als totaalcijfer uit op een 9 en dat is ook zeker verdiend. Dus ben je op zoek naar een hele lekkere bak koffie, thee of een sapje met iets lekkers zou ik hier zeker naartoe gaan. Ben je daarbuiten niet zo’n moeilijke eter, en houd je wel van een tosti of sandwich ben je hier ook aan het juiste adres. Ook leuk! Ze hebben een specials bord met wisselende dranken en gerechten erop. Iets wat ik altijd erg leuk vind:)

Dit was hem weer. Misschien ga ik dit vaker doen, zo bloggen vanuit een cafeetje, bevalt best goed.

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *