First Try – Bedford & Delancey

Ik mocht laatst een pakketje in ontvangst nemen met denk ik de lekkerste inhoud die ik ooit heb gehad. Ik kreeg namelijk cake en koeken van Bedford en Delancey. Dit is een bakkerij die heerlijke dingen maakt, en ik mocht er een aantal proberen. Ik moet zeggen dat ik eerlijk heb gedeeld met de buren, en ik geloof dat die ze ook wel goed hebben gekeurd. Ik nodigde mijn moeder en zusje uit en met zijn 4 en hebben we van alles wat geproefd. Lees hier wat ik mocht proeven en welke koek of cake mijn favoriet was!

review-first-try-bedford-and-delancey-2

Zoals je ziet was dit weer de perfect gelegenheid om mijn etagère tevoorschijn te halen. Deze is superhandig omdat je zelf kan kiezen hoeveel lagen je gebruikt. Deze heeft er officieel 3 namelijk, maar ik had aan 2 genoeg. Hoppa dan laten we er gewoon 1 weg. Ideaal! (Dit is de Koziol Babell Etagere in maar L in kleur taupe)

Maar nu terug naar al het lekkers!!.. Ik kreeg een pakket binnen met daarin:

– Brownie natural

– Banana loaf

– Dark triple chocolate cookie

– Spelt smoked almond cookie met sucanat gezoet

– Manhattan chocolate chip cookie

– Chewie white chocolate cookie

review-first-try-bedford-and-delancey-1

Zoals je ziet veel chocolade, maar dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Ik zal een klein beetje vertellen over alle producten en dan onthullen wat mijn favoriet was!

 

De brownie natural: Heel erg puur van smaak en dus zeker niet te zoet. Hij was erg smeuig en als je daar van houd is dat natuurlijk perfect. Ik zelf vind het lekker als er een klein korstje op zit, dus was ik heb gedaan is nog heel eventjes de oven in 10 minuutjes 200 graden. En toen waren ze perfect. Lekker warm, met een knapperig korstje en een goede donkere chocoladesmaak.

 

Bananaloaf: Je proeft hier heel goed dat er gebruik word gemaakt van echte producten. Ik dit geval dus echte bananen en geen smaakstoffen of iets dergelijks. Ook deze cake was weer lekker “moist” en dat is waar ik wel van houd. Gelukkig niet overmatig zoet, en met een goede banaan smaak.

 

Dark triple chocolate cookie: Wat wil een meisje nou nog meer, 3x chocolade in 1 koek. Het deeg is met chocolade en er zitten stukjes chocolade in. Wat ik vooral ook lekker vind, en dit is bij alle koeken die ik heb geproefd, is dat het allemaal American style koeken zijn. Dit wil zeggen een vrij krokante buitenkant, maar een soft en chewie binnenkant.

 

Spelt smoked almond cookie met sucanat gezoet: Ik had nog nooit van Sucanat gehoord, dus dit moest ik natuurlijk eerst even googlen. Sucanat is een suikervervanger. Het is ongeraffineerd gedroogd suikerrietsap. Het is beter dan geraffineerde suikers, maar laat je bloedsuiker spiegel nog wel schommelen. Niet te veel van eten dus, maar dat moet je sowieso niet doen met koekjes. Vooral de Smoked almond vond ik heel erg lekker bij deze. Een beetje een aparte smaak, maar zodra je hem kent, kun je er niet vanaf blijven.

 

Manhatten chocolate chip cookie: Dit is de standaard chocolade chip zoals we hem altijd willen hebben. Chewie en met flinke brokken chocolade erin.

 

Last but not least de Chewie white chocolate cookie: Ook deze is wat “simpeler” vergeleken met bijvoorbeeld de Triple chcolate cookie, maar zeker niet minder lekker! Ook over deze heb ik niet zoveel te vertellen omdat alles wat is at gewoon heel erg lekker was.

En dan wat is mijn favoriet! Je kon in deze review al lezen dat ik eigenlijk alles wel heel erg lekker vond. Maar voor mij was het allerlekkerst toch de Spelt smoked almond cookie. Er is iets aan dat koekje, misschien de amandel, misschien de sucanat, maar er zit een bepaalde smaak aan die koek die ervoor zorgde dat ik er niet vanaf kon blijven.

Vriendjelief vond trouwens de Manhatten chocolate chip cookie het lekkerst. Die is niet zo van de poespas.

Meerdere mensen zijn bij ons langs geweest, en hebben geproefd van de verschillende lekkernijen en geen enkele keer heb ik gehoord dat ze het niet lekker vonden dus dat is zeker heel erg positief. Ik kan helaas op de website niet heel veel informatie vinden over de gebruikte ingrediënten, maar wat ik wel weer is dat er geen toegevoegde smaakstoffen in zitten.

Verder kun je via de website contact opnemen voor eventuele bestellingen, en heb je een feestje of een speciale gelegenheid zou ik dit zeker aanraden. Ik zet hieronder nog een link naar de website waar je kunt bestellen, en naar de facebook voor eventuele verdere informatie en leuke foto’s.

Buiten de dingen die ik probeerde, zie ik op de website nog veel meer andere lekkere dingen voorbij komen, dus tegen nog zo’n test pakketje zeg ik geen nee hoor;) Het is niet goed voor je dieet, maar als je door de weeks gezond eet en niet te veel snoept vind ik dat er best een lekker koekje of stukje cake bij de koffie mag in het weekend. Laat zeker weten als je een keer hebt besteld bij Bedford en Delancey en wat jij nou het lekkerst vond.

Liefs,

De facebookpagina van Bedford + Delancey

De website van Bedford + Delancey

De website van Koziol

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *