Banaan/Chai Pannenkoek

Ik ontving laatst van www.foodkitchen.nl een proefverpakking van Drink me chai. Dit is een poeder die je kunt oplossen in water of melk voor een heerlijke chai tea, maar die je ook heel goed door bijvoorbeeld je yoghurt kunt roeren.

Er zat genoeg in voor 2x proberen dus buiten dat ik het door de melk roerde, besloot ik er ook een banaan-ei pannenkoek van te bakken.

 

Er is niet echt een recept, dus ik ga je zo maar gewoon vertellen wat ik deed. ik mengde 1 ei met 1 banaan. Je hebt even wat armspieren nodig voor het prakken, maar dan heb je ook gelijk je work-out weer gehad. Hoe rijper je banaan, hoe lekkerder natuurlijk. Daarna mengde ik 3 theelepels Drink me chai poeder door het beslag, en bakte het als een normale pannenkoek.

Dat was het. Je kunt nog andere dingen toevoegen, zoals rozijnen, of wat nootjes. Ook lekker met een gebakken appeltje erbij, en zeker een goed vullend lunch gerecht.

Ik moet zeggen dat ik de smaak van de Drink me chai erg lekker vond. Hij is al voor gezoet, dus voor mij hoeft er zeker geen extra suiker of iets dergelijks bij.

Ik heb hem al zien staan bij de jumbo en de albert heijn dus daar weet ik zeker dat je m kunt krijgen.

Zeker een keer proberen, want de smaak komt dicht in de buurt bij de smaak van bijvoorbeeld een Starbucks chai.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *