Dieuwsnieuws – Goodbite & De Bakbijbel

Het is weer tijd voor wat nieuws!

review-dieuwsnieuws-goodbite-bakbijbel-collage-1

Allereerst wil ik even de aandacht richten op de vegetarische producten van Goodbite. Ik weet het, ik heb ze al eerder besproken, maar hoe meer ik er van proef, hoe enthousiaster ik word. Ik ben geen vegetariër, maar ik sta wel open om alles te proeven en te proberen. Ik heb nu een aantal dingen geproefd van dit merk en ik moet zeggen dat ik bijna alles lekker vond. (de worstjes vond ik iets minder). Op de foto zie je kaasburgers, en ook de cordon bleu is zeker aan te raden. Ook maakte ik een stamp met vegetarische spekjes die binnenkort online komt, dus daar moet je nog even op wachten. Mocht je nou ook eens vegetarisch willen proberen, of krijg je bezoek dat geen vlees/vis eet is dit merk zeker een aanrader.

dieuwsnieuws-goodbite-1

Dan verder met een cadeautje dat ik kreeg met kerst, en nu al een van mijn favoriete kookboeken is. Namelijk de bakbijbel. Soms heb je wel eens boeken, waarin het lijkt alsof geen enkel recept klopt. Ook al volg je het recept precies, het komt er altijd anders uit als op het plaatje (Ik heb dat bij het boek 500 koekjes) Daarom ging ik wat sceptisch aan de slag met dit boek, maar alles wat ik tot nu toe maakte hier uit was zowel heel erg smakelijk en zag eruit zoals op het plaatje. In het begin van het boek vind je heel veel informatie over bepaald keukengerei gevolgd door uitleg en info van de basis begrippen en recepten. Zo vind je hier hoe je bijvoorbeeld een vlaaienraster maakt.

dieuwsnieuws-bakbijbel-2

Daarna komen de recepten. Van koekjes tot wafels en van cake tot taarten, echt van alles kun je hier in vinden. Achterin het boek staan ook nog een soort van SOS pagina’s met tips en tricks om misbaksels te voorkomen. Al met al ben ik heel erg blij met dit boek, en ik denk dat hier ook nog veel receptjes van online komen. (Binnenkort in ieder geval de Chocolade chips macademia nut cookies)

Zo dat was het weer voor vandaag. 2 nieuwtjes waar ik echt heel enthousiast over ben. Ik ben benieuwd wat ik deze week weer voor lekkers/leuks ontdek!

Hieronder nog even de site van goodbite zodat je alle info over dit merk eens rustig kunt lezen. Het boek is te koop bij bol.com of gewoon in de boekenwinkel en kost 29,99.

Dit is de website van Goodbite

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *