Dieuwsnieuws – Justnuts Spicy

Er is weer iets nieuws bijgekomen in de snackrepen wereld, namelijk spicy snackrepen. Aan het begin van deze maand bracht justnuts deze hartige repen op de markt en ik ben fan!!

review-first-try-just-nuts-spicy-2

Vandaag dus een iets kortere dieuwsnieuws, waarin ik even kort vertel over deze repen.

review-first-try-just-nuts-spicy-3

Te beginnen met de Marrakesh Nomad. Een reep met o.a kaneel, komijn en pompoenpitten. Deze repen zijn trouwens iets meer crunchy dan de zoete repen van justnuts, maar dit vind ik niet storend. Ik proefde in deze reep ook een klein zoetje wat ik erg lekker vond. De kruiden waren erg lekker, misschien had er zelfs nog iets meer komijn in gemogen.

review-first-try-just-nuts-spicy-4

Hierna de Cajun Hunter. Wat me bij deze als eerst opviel was knoflook en oregano. 2 smaken die erg goed combineren. en als je van cashewnoten houd is dit zeker een goede.

review-first-try-just-nuts-spicy-5

Ook de Bbq Bandit was een lekkere. Meer een smokey reep met een beetje pit erin. Je vindt in deze reep o.a paprika en chili terug wat deze reep zijn bbq smaak geeft.

review-first-try-just-nuts-spicy-6

Als laatst de Captain Curry, een reep waarvan ik dacht dat ik deze het minst lekker zou vinden, werd uiteindelijk mijn favoriet. Raar is dat soms. Ik houd namelijk totaal niet van kokos, behalve in mijn drank, maar begin ook steeds meer te wennen aan de smaak van kokos in gerechten. Daarom dat deze me wel aansprak misschien. Ik had hem vrij pittig verwacht, maar dit viel reuze mee gelukkig. De Garam masala kruidenmix komt je tegemoet en dit is echt heel erg lekker. Dit was dan ook mijn favoriet.

Ik schreef als eens eerder over de repen en snackzakjes van justnuts en dat artikel vind je hier. Ook zou ik zeker even naar de website gaan van justnuts. Daar vind je namelijk nog veel meer informatie over deze en de andere tussendoortjes. Zoals ik al zei, ik ben fan! Sowieso heb ik altijd overal snackrepen liggen, maar het feit dat ik nu ook nog kan kiezen tussen zoet en hartig maakt mij nog blijer (is dat een woord?) Zeker de moeite waard om te proberen dus. Dit kan via de webshop of gewoon in de winkel. (Dit product is nog vrij nieuw, dus het kan zijn dat jouw supermarkt het nog niet in het assortiment heeft. Vaak kun je dit aangeven bij de supermarkt en kijken ze of ze dit kunnen oplossen)

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *