Eetdate – Booze Bodega & Foodbar Breda

Eindelijk was het dan weer zo ver. Ik had een eet-date. Deze keer ging ik met het zusje richting Breda city en dat weten we altijd zo te plannen dat we er rond etenstijd zijn. Vreemd hè ;). De laatste keer dat we samen in de stad waren liepen we langs winkelplein ’t Sas en zagen daar verschillende leuke eet tentjes zitten die we nog niet hadden geprobeerd. Met elkaar afgesproken om de eerstvolgende keer hier te gaan lunchen en nu was het dan zo ver! We gingen deze keer voor BooZe Bodego & Foodbar. Lees verder om onze bevindingen te lezen.

review-eetdate-booze-1

We beginnen weer met de sfeerimpressie. Toen we binnenkwamen werden we allereerst heel hartelijk ontvangen (Leuk!) en dat is ook wat deze zaak uitstraalt. Een beetje bruine kroeg idee, maar dan wel een stukje hipper. Veel stoelen ook buiten op het terras, waar het nu helaas te koud voor is, maar wat in de lente/zomer waarschijnlijk heerlijk vertoeven is. Alle tafels waren lekker ruim opgezet dus je hebt zeker niet het gevoel dat je op elkaars lip zit. 8,5/10

De bediening: Zoals ik al zei, werden we hartelijk ontvangen. We waren de enige op dat moment, dus we konden gaan zitten waar we wilde. We werden snel geholpen, en alle extra dingen waar we om vroegen waren geen enkel probleem (Denk aan, zoetjes bij de thee, een extra rietje) Ook werd er netjes gevraagd of alles naar onze zin was. 9/10

 

Het gerecht: Nu het belangrijkste namelijk het eten, maar voor ik hier over vertel wil ik het eerst hebben over het drinken. ik bestelde thee, en mijn zusje chocomel met slagroom. Erg leuk is dat je ipv de standaard chocomel een glas met melk krijgt en je kan kiezen uit melk of puur. Je krijgt dan een zakje met chocolade druppels die je zelf door je melk moet mengen. Erg leuk. Wat ook heel lekker was was de slagroom. Deze was (volgens mij) zelf geklopt en lekker dik. Het liefst had ik het bakje met een lepeltje uitgelepeld.

En dan het eten. Mijn zusje bestelde de wraps met pulled pork en coleslaw en ik een kaasplankje met zachte kazen, compote en vijgenbrood. Ook zat hier nog een dikke snede bruin brood bij die in 4en was gesneden.review-eetdate-booze-2

Allereerst de wrap. Die was ontzettend lekker. Veel vlees en goed op smaak. De coleslaw vonden we iets te neutraal van smaak, maar in combinatie met de pittige saus en wat peper en zout was deze niet verkeerd. Mijn kaasplankje kwam met 3 zachte kazen, 2 wat mildere kazen en 1 schimmelkaas. Alle 3 erg lekker, al vond ik de 2 milde kazen een beetje op elkaar lijken. Dat had van mij best een medium pittig kaasje mogen zijn, maar je hoort mij niet klagen want deze waren ook zeer goed. Het brood was heerlijk vers en de compote die iets zoet/zurig was combineerde goed met de kaas. Vooral in combi met de blauwe kaas was dit erg lekker. 7/10.

review-eetdate-boozeAl met al een hele prettige eerste ervaring bij BooZe. Zeker dat ik hier nog eens terugkom met vriendjelief, of met mijn vriendinnen. Een theetje of biertje in combi met de relaxte sfeer die hier hangt, maakt dit zeker een goede tussenstop van je shopsessie. Ik kom dan ook op een 8,2 wat een hele nette uitslag is vind ik zelf.

BooZe Bodega & Foodbar zit gevestigd in ’t Sas in Breda. Dit is een winkelplein wat je misschien snel voorbij loopt maar je hebt een ingang op de havermarkt en een ingang aan de lange brugstraat. Misschien even zoeken maar zeker de moeite waard. Wil je weten wat je nog meer kan eten/drinken/doen bij BooZe kijk dan even op de website. Wij hebben in ieder geval goed gegeten, en kom hier zeker nog een keer terug!.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *