Review – Bites We Love 2.0

Zoals jullie wel weten ben ik dol op nootjes en zoetigheid. De laatste keer dat ik dan ook een box ontving van Bites we love sprong ik een gat in de lucht. Alles wat ik lust, in 1 doos, elke week thuis op de mat. Het was alweer eventjes geleden (In de zomer) en daarom nu een winter-review met nieuwe smaken die, hoe kan het ook anders, overheerlijk waren. Lees verder om te lezen welke ik deze keer in mijn pakketje ontving en wat ik er van vond.

review-bites-we-love-winter-1

De smaken die ontving deze keer waren:

#66 Pecan apricot

#61 Sunflower pecan berry

#63 Berry coco cashew

#60 An apple a day

Hieronder een korte beschrijving en mening over de snacks van deze keer.

review-bites-we-love-winter-5

#66 Pecan apricot bevat pecannoten, gedroogde abrikoos en inkabessen. Vrij zoet, maar in combinatie met de crunchy pecannoten een goede match.

review-bites-we-love-winter-3

#61 Sunflower pecan berry. Dit zakje bestaat buiten pecannoten, cranberries en goji-bessen ook uit zonnebloempitjes. Ik vind deze altijd een apart lekkere aardse smaak hebben en was dus ook blij verrast met deze combi.

review-bites-we-love-winter-4

#63 Berry coco cashew. Natuurlijk zit er ook wel eens iets tussen wat je minder lekker vind. (Al kun je op de website wel aangeven wat je wel en niet lust) en dat was ook bij deze het geval. Ik weet niet waarom, maar ik ben gewoon geen kokos fan. Gelukkig waren de stukken vrij groot en kon ik ze er dus makkelijk tussenuit plukken en de rest wel lekker opeten. De “rest” bestond namelijk uit heerlijke cashewnoten en cranberries en die vind ik toevallig wel weer erg lekker.

review-bites-we-love-winter-2

#60 Last but zeker not least, An apple a day. Ik ben fan van appel op elke manier en dus ook gedroogd. Deze in combi met cashewnoten en rozijnen (En stiekem een snufje kaneel van mijzelf) was dan ook geslaagd.

Zoals je leest, was ik (alweer) heel erg enthousiast over alle mixen. En er zijn en nog zo veel meer om uit te proberen. Er zijn ondertussen al meer dan 50 verschillende variërend van zoet (Bijvoorbeeld #23 My favorite latte met chocolade en hazelnoten) tot hartig (Bijvoorbeeld #52 Smokey met gerookte amandelen). Erg veel lekkere dingen om uit te kiezen en dat voor maar 4,95 per week thuisbezorgd. Nog een pluspunt is dat het pakket door de brievenbus past, en je dus nooit op onmogelijke tijden op je pakketbezorger hoeft te wachten.

Ik ben benieuwd welke bites jullie het lekkerst vinden of nog willen proberen. Kijk voor alle zakjes eens op de website van biteswelove. Op mijn bucket-list staan in ieder geval nog #15 crazy about mokka, #23 My favorite latte & #31 Wasoy! Hopelijk snel weer een nieuwe review dus met deze zakjes!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *