Dieuwsnieuws – Johnnie Doodle

Mijn liefde voor chocolade is groot! Toen ik dan ook laatst een pakketje ontving met 8! chocolade repen, maakte ik een klein vreugdedansje. Wel stelde ik daarmee ook gelijk de regel in dat er maar 1 reep per keer open ging. Daarom vandaag een review van de eerste 4 repen die ik mocht ontvangen.

review-dieuwsnieuws-johnny-doodle-nieuwe-projecten-1

Voordat ik overga op de smaken en wat wij ervan vonden, even een korte introductie. Ik kende het merk Johnnie Doodle eigenlijk alleen maar van de fudge (die ook erg lekker is), maar sinds kort hebben ze dus ook repen chocolade. En niet zomaar repen. Dit zijn luxe repen met wat speciale smaken. Ook moet (Ja moet!) je de reep eerst een klap geven op je aanrecht of met een hamer voor je hem open maakt. Er zitten namelijk geen breekranden in de reep. Je kunt natuurlijk ook gewoon je tanden er in zetten;)

De 4 smaken die we hier in huis hebben geproefd tot nu toe zijn:

– milk

– milk fudge & brownie

– white strawberry & meringue

– dark nougat & cardamom

Milk:

De favoriete soort smaak van vriendlief (ik heb liever puur). En deze werd ook meteen goedgekeurd. Wat ons opviel is dat hij lekker romig van smaak is.

review-dieuwsnieuws-johnny-doodle-nieuwe-projecten-2

Milk Fugde & Brownie:

Dit is pas de 2e reep die ik beschrijf en ik voel nu al dat dit een vrij eentonig artikel wordt. Ook deze was namelijk super lekker. En ik denk (hoewel ik meer van puur houd) dat dit tot nu toe mijn favoriete smaak is. Wat ook fijn is, is dat de stukken fugde en brownie lekker groot zijn. Geen zielige stukjes die je moet zoeken dus!

review-dieuwsnieuws-johnny-doodle-nieuwe-projecten-3

White Strawberry & Meringue:

Deze was zoet! Iets te zoet naar mijn smaak, maar voor de white chocolate lovers zeker een aanrader. Ook hier weer behoorlijke stukken die goed combineren met de zoete witte chocolade.

review-dieuwsnieuws-johnny-doodle-nieuwe-projecten-4

Dark Nougat & Cardamom:

Deze is interessant, en ik zou liegen als ik zeg dat iedereen hem gaat lusten. Cardamom heeft namelijk een vrij uitgesproken smaak, die ik gelukkig heel erg lekker vind. Dit is voor mij dan ook een yes!, maar ik kan begrijpen dat sommige hem niet lekker vinden. Deze staat tot nu zeker op nummer 2

Zo dat waren de chocolade repen.Wil je deze repen ook proberen (JAA!) dan kun je ze gewoon in de supermarkt krijgen!

Voor nu was dit weer de Dieuwsnieuws!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *