Dieuwsnieuws – Rosti Mepal, Chocolade, Vega en Crackers

Zoals als je aan de titel kunt zien, deze keer een goed gevulde dieuwsnieuws. Een beetje te danken aan het feit dat ik afgelopen zondag niet zoveel zin had, en heerlijk heb genoten van een rustig dagje met de boyfriend. Toch probeerde ik wel wat nieuwe dingen waar ik natuurlijk graag over vertel. Dus bij deze, gewoon op een woensdag, maar daarom niet minder leuk!.

review-dieuwsnieuws-saladeschalen-chocowafels-etc-1Allereerst werd ik laatst verrast met een superleuk pakketje van rosti mepal. Degene die mijn blog al vaker hebben gelezen weten dat ik heel groot fan ben van dit merk. Niet alleen zijn alle spulletjes super praktisch, maar ook nog eens heel mooi en kleurrijk. Ik ontving de nieuwe salade schaal (linkjes komen allemaal onderin het artikel) en was op slag verliefd. De oude variant had ik namelijk ook in huis en wordt hier regelmatig gebruikt. Niet alleen kun je hier dus ideaal salades in meenemen (of andere dingen). Ik vind deze schalen mooi genoeg om gewoon dagelijks te gebruiken tijdens het avond eten.

review-dieuwsnieuws-saladeschalen-chocowafels-etc-2

De nieuwe schaal is groter dan de vorige variant en dat vind ik erg prettig. Ook is deze schaal transparant en dat is ook wel erg leuk, Verder sluit hij erg goed af (ik heb het uitgebreid getest) en zit er een klein bakje bij voor bijvoorbeeld zaadjes en pitjes. Ook kun je onder de deksel je bestek kwijt. Je leest het eigenlijk al. Ik ben nog steeds (of alweer) fan. Ben je op zoek naar een saladeschaal die je mee kunt nemen in de auto, naar je werk, naar de dierentuin of wat dan ook? Dan raad ik je zeker aan om even op de website van Rosti Mepal te kijken. Niet alleen heb je dan een saladeschaal die van goede kwaliteit is. Je loopt er ook nog eens kleurrijk bij! Ik schreef al eens eerder over Rosti Mepal.

review-dieuwsnieuws-saladeschalen-chocowafels-etc-3

Nu over naar het eten, te beginnen met zoetigheid. Mijn schoonmoeder en haar zus waren laatst jarig, en dus organiseerde ik samen met mijn vriend een verjaardagsdinertje. Als nagerecht serveerde we een witte chocolademousse met een cookie crumble en een Vegters chocoladewafel rolletje gevuld met slagroom. Ik vind normaal gesproken de wafeltjes die je bij een ijsje krijgt niet heel erg speciaal, maar oh my wat waren deze lekker. Zo lekker dat ik ze heb moeten verstoppen voordat vriendlief ze allemaal op at voor het etentje begon. Ik gebruikte vers geklopte slagroom die ik met een spuitzak in het rolletje heb gespoten. En meer heeft het eigenlijk niet nodig. Ondanks dat de slagroom er al even in zat, bleef het wafeltje lekker knapperig. Zelfs schoonpapa vond ze lekker!

vegters-choco-1

Nog een hit op het dinertje waren de vegetarische burgertjes die ik maakte. Ik bakte mijn eigen mini broodjes en belegde 1 variant met Goodbite falafel en hoemoes en ik maakte een burgertje van Goodbite zadenburgen met ketchup en augurk. Ik had het van tevoren niet verwacht maar deze vielen heel erg goed in de smaak. Zelfs vriendlief, die niet houd van hoemoes, falafel of zaden vond het niet erg om de volgende dag de restjes op te eten. Dus bij deze: Goodbite Chapeau!

goodbitezaden-1

goodbitefalafel1-1

En last but not least deze hele lekkere spelt crackers van Bolletje. Super knapperig (wel wat kruimelig) en gewoon heel erg lekker. Ik belegde deze, ook tijdens het dinertje, met paté en cranberry compote en met geitenkaas en peer. Beide natuurlijk een super goede combi en samen met de cracker een heerlijk voorgerecht!

bolletje-spelt1-1

Zo dat waren ze weer deze keer. Hieronder natuurlijk even alle links naar de websites

De website van Rosti Mepal

De website van Vegter

De website van Goodbite

De website van Bolletje

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *