Healthbox April “Royal Treatment”

Het is eindelijk zo ver. De healthbox van April is uitgebreid getest en vandaag dus mijn review!

lifestyle-healtbox-april-1

Even een opfrissertje.. wat zat er ook weer allemaal in de box?

– The konjac sponge facial puff sponge

– Verival bio ontbijtgranen

– Cattier tandpasta met klei

– Orthica multi vitamine

– Squalan pure travel (In deze healthbox zit ook een kortingscode voor 40% korting hiervoor)

– Alpro kokosdrink

– Body & Fit pinda en cacao pasta

– Body & Fit puur amandelmeel

lifestyle-healtbox-april-11

– The konjac sponge facial puff sponge

We beginnen met dit aparte sponsje. Ik was heel nieuwsgierig naar dit roze balletje. Maakte hem nat en voelde een hele aparte structuur. Een beetje stuiterbal-achtig. Als je me volgt op instagram (@goodfoodselblog) heb je kunnen zien dat ik probeerde hem te laten stuiteren (met succes). Maar daar is deze spons natuurlijk niet voor bedoeld. Dus gebruikte ik hem ook gewoon om mijn gezicht mee te reinigen. Dit doet hij erg zachtjes, iets wat voor mijn gevoelige droge huid erg prettig is. Houd je meer van een wat grovere wasbeurt, raad ik je aan eerst je gezicht te wassen met een “scrub” product en daarna verder te reinigen met deze spons. Ik denk niet dat ik dit product zelf zou aanschaffen, maar ik ga hem zeker wel “op” gebruiken.

lifestyle-healtbox-april-4

Verival bio ontbijtgranen:

Ik houd van eten, en havermout is iets wat ik elke dag weer met veel plezier eet. Lekker met een warm appeltje en wat kaneel en rozijntjes. Heerlijk! Toen ik deze verpakkingen dan ook zag, werd ik heel enthousiast, en dat ben ik, na het proeven, nog steeds heel erg. Weinig op aan te merken, gewoon heel erg lekkere havermout. Ook de crunchy is super lekker (tip: doe hem als topping op de havermout!)

lifestyle-healtbox-april-10

– Cattier tandpasta met klei

Ok tandpasta met klei. Ik was sceptisch dat zeg ik je eerlijk. Waar zou het naar smaken? Klei?? Tijd om te proberen dus. Ik kon natuurlijk niet wachten en smeerde gewoon een klodder op mijn vinger. Gelukkig geen klei smaak, maar gewoon een lichte mint smaak. Niet erg dus om hier je tanden mee te poetsen. Helaas hielp deze tandpasta niet tegen mijn super gevoelige tanden, maar om eerlijk te zijn heb ik nog geen enkele tandpasta gevonden die dat wel doet. Ik houd het dus nog maar eventjes bij mijn Elmex, maar mocht je nieuwsgierig zijn zou ik hem zeker eens testen.

lifestyle-healtbox-april-5

– Orthica multi vitamine

Ik ga hier kort over zijn, want deze heb ik in vorige reviews ook al behandeld. Ik ben sinds dit jaar wat dingen gaan veranderen in mijn medicatie, leefstijl en daar kwamen dus ook deze vitamines bij. Ik weet niet precies waar het aan ligt, of dat het gewoon de combi is van alles bij elkaar. Maar ik voel me erg goed.

lifestyle-healtbox-april-2

– Squalan pure travel

Dit is voor mij denk ik wel het pareltje van deze box. Een hele fijne gezichts olie, die heel snel intrekt. Ik heb echt een hele droge huid, en sinds ik deze olie gebruik is mijn gezichtje echt heerlijk zacht. Ik las ook dat je de olie op andere plekken kan gebruiken, bijvoorbeeld schrale ellebogen of de puntjes van je haar. Ik ben niet zo’n fan van het roller systeem, maar dat verschilt per persoon. Geef mij maar gewoon een knijpflesje waar gelijk een dot olie uit komt. Maar dat houd me zeker niet tegen deze olie te blijven gebruiken, want zoals ik al zei voelt mijn huid heerlijk aan nu.

lifestyle-healtbox-april-3

– Alpro kokosdrink

Misschien was ik niet de juiste persoon om deze drank te testen, want ik ben geen grote cocos fan. Maar mijn buurvrouw was op vakantie, dus ik moest wel. Ik moet eerlijk zeggen hij viel me zeker niet tegen. Ik heb hem tot nu toe alleen nog maar zo uit het glas geproefd, maar ben zeker nog van plan om er ook mee te koken.

lifestyle-healtbox-april-6

– Body & Fit pinda en cacao pasta

Dit was echt het duiveltje uit de box. Dit smeerseltje is zo ontzettend lekker. Ik maakte de koekjes waarvan het recept ook te vinden is in deze box. En die zijn zeker een aanrader. Deze pot is dus ook al leeg en ja ik ga hem nog een keer kopen.

lifestyle-healtbox-april-8

– Body & Fit puur amandelmeel

Als laatst puur amandelmeel. Niet iets waar ik vaak mee bak, maar deze keer gebruikte ik het om de koekjes te maken waar ik hierboven al over vertelde. Bakken met amandelmeel maakt je koekje vaak wat droog en hier moest ik dus wel even aan wennen. Verder vind ik amandelen heerlijk, dus met de smaakt zit het wel goed. Geen rare bij of na smaken, gewoon goed puur amandelmeel.

En dat was de review alweer voor deze maand. Ik had hoge verwachtingen en veel producten hebben daar zeker aan voldaan. Een aantal dingetjes waren niet helemaal naar mijn zin, maar dat lag meer aan persoonlijke voorkeur dan aan het product zelf.

Wil je nou zelf ook zo’n mooie healthbox in huis. De april box is helaas al uitverkocht, maar als je snel bent kun je de box van mei over een paar weken op je deurmat ontvangen. Ga hiervoor naar www.healthbox.nl en schrijf je hiervoor in!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *