Healthbox Maart “Be Active”

Elke maand ontvang ik de Healthbox, en elke keer is het weer een feestje om open te maken. Wat nog leuker is, is dat ik er ook 1 mag weggeven, zodat ook andere mensen kennis kunnen maken met deze mooie box. De winactie is inmiddels afgelopen en met de gelukkig is al contact opgenomen. Maar voor nu, op naar de review. Wat vond ik van alle producten in de box van deze maand. Zou ik ze zelf nog eens aanschaffen, of hoeft het van mij niet zo??

lifestyle-healthbox-maart-1

lifestyle-healthbox-maart-9

Body&Fit: High protein meal:

Sinds een paar weken ben ik weer begonnen met regelmatig sporten. Gewoon thuis en vooral om mijn spieren sterk te krijgen. Om spieren optimaal te laten herstellen zijn eiwitten nodig, en daar is deze shake natuurlijk perfect voor. De smaak die ik had was banaan, en deze was erg lekker. Hij is een stuk minder zoet dan de smart proteine shakes die ik normaal gesproken gebruik, dus wel even wennen. Ook vult hij enorm! na een glas heb ik echt geen maaltijd meer nodig, dus dat is ook fijn. Ik denk niet dat ik deze zo snel zelf zou aanschaffen omdat ik mijn eiwit shakes meer gebruik als aanvulling op mijn normale voeding, dan als een echte maaltijd vervanger. Maar ben je op zoek naar een maaltijdvervanger, is dit zeker een aanrader!

lifestyle-healthbox-maart-4

Doubdle07:

Een sportdrank zonder toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Dan blijft er maar weinig over denk je, maar niets is minder waar. Ik stond te kijken van de zoetheid van dit drankje, en heb hem dan ook wat aangemaakt met water (Stond ook als tip in het boekje). Dit drankje heeft een smaak die mij ergens aan doet denken, ik kan alleen niet achterhalen wat nou precies. Hoewel hij vrij zoet/zurig was, vond ik hem wel lekker (Natuurlijk want er is maar weinig dat ik niet lekker vind) en doordat hij zo laag in calorieën is, een ideale sportdrank voor mensen die een beetje aan de lijn denken.

lifestyle-healthbox-maart-8

Cattier Paris shampoo en douchegel:

Verzorgingsproducten zijn voor mij een beetje moeilijk te beoordelen. Ik ben niet echt een beauty meisje, al vind ik dat wel leuk. Ik heb deze laten testen door vriendlief en hoewel hij het wel een fijn product vond, moest hij ook wennen aan de consistentie van het product. Ik geloof dat het woord dat hij gebruikte “gel modder” was. De mint geur is wat overheersend, maar dat vind ik persoonlijk heel lekker. Voor mij geen product waar ik mijn droge bos haar mee zou wassen, maar voor vriendlief die een normale gezonde bos haar heeft ideaal.

lifestyle-healthbox-maart-5

Orthica – Multi energie:

Ook dit is een lastige, maar ik zit nog steeds goed in mijn vel. Mijn prednison is al een deel verminderd, ik kan meerdere keren per week korte sessie’s sporten en voel me over het algemeen energieker. Komt dit door de Multi energie? Geen idee, maar ik voel me goed.

lifestyle-healthbox-maart-6

Aleve cosmetics – Red clay face wash mask:

Toen ik net zei dat ik geen beauty meisje was, was dat een heel klein beetje gelogen. Ik houd namelijk heel erg van make-uppen. Ik kan me uren achter een spiegel ophouden om zo een belachelijke look te maken waarmee je eigenlijk niet over straat kan. Dat alles moet er natuurlijk ook weer af, en dat lukt heel goed met deze face wash. Gezicht nat maken, je gezicht “wassen” met de face wash, en goed afspoelen. En met goed afspoelen bedoel ik, kijk in de spiegel of je alles hebt gehad, want ik liep een halve dag met klei in mijn neusgat. Mijn huid was niet droog, en de makeup ging er makkelijk af. 2 prioriteiten op het gebied van make-up verwijderen bij mij, en deze voldoet daar aan!

lifestyle-healthbox-maart-7

Van haver tot – Granola reep chocolade – hazelnoot:

Kijk, hier heb ik dus wel verstand van. Eten. Snackrepen zijn een van mijn favoriete dingen op aarde, samen met chocolade en nootjes (en kaas en nog veel meer) Van een reep die dus hazelnoten en chocolade bevat, wordt veel verwacht. GELUKKIG kon deze reep de verwachting waar maken, want deze was erg lekker. Ook erg vullend, en dat is iets dat ik zo rond een uurtje of 4 wel kan gebruiken. Deze gaat ook zeker vaker de boodschappen mand in bij mij.

lifestyle-healthbox-maart-1-jpg

Het boek – Recharge in 7 dagen:

Ik was heel enthousiast over dit boek, en dat ben ik nog steeds alleen in iets mindere mate. Hoewel ik dit boek met veel interesse heb gelezen, en er zeker ook goede handvaten uit kan halen, is het niet iets dat ik zou toepassen. Zeker omdat ik samenwoon, en ook met iemand anders rekening moet houden. (En die gaat echt niet eten zoals beschreven in dit boek) Woon je alleen, en ben je bereid het roer om te gooien, is dit boek zeker iets voor jou! Ik zeg niet dat ik het weg doe, want er staan echt hele interessante stukken in, maar ik denk niet dat ik binnenkort de 7 day recharge ga volgen..

Dat was het, de review van alle producten in de box van deze maand. Ik was heel enthousiast toen ik hem opende, en gelukkig heeft hij al mijn verwachtingen waar kunnen maken. Ik ben producten tegen gekomen die ik normaal niet zelf zou proberen, maar nu toch vaker wil gaan kopen. En dat is denk ik waar deze healthbox heel goed voor is. Kennis laten maken met een gezonde lifestyle voor een schappelijke prijs. Wil je nou ook zo’n healthbox dan moet je even naar de website gaan https://healthbox.nl/. Ik denk dat je deze van maart niet meer kunt bestellen, maar die van april zal zeker net zo tof zijn!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *