Burrito met Maissalsa

Een gezond recept voor een goed gevulde burrito boordevol groenten.

hoofdgerechten-buritto-maissalsa-1

Het recept:

 • 200 gram kalkoenfilet
 • Mexicaanse kruidenmix
 • 1 groene paprika
 • 1 grote ui
 • 1 tomaat
 • 1 blik maïs salsa (Bonduelle)
 • Tortilla wraps

Hoe doe je het:

 • Verwarm je oven voor op 200 graden.
 • Snijd je kalkoenfilet klein en bak deze aan met de Mexicaanse kruiden. Voor de kruiden zijn meerdere opties mogelijk. Er bestaat een pot waar op staat Mexicaanse kruiden, er bestaan zakjes met kruiden voor bijvoorbeeld burrito’s en je kunt zelf wat kruiden bij elkaar gooien. Ik heb dit laatste gedaan en voor de hoeveelheid en welke kruiden ik nodig had heb ik gewoon even google gebruikt.
 • Snijd je ui, paprika en tomaat ook klein en voeg deze bij je kalkoen. Als je ui wat glazig is, voeg je het blik maïs salsa toe. Laat deze wel eerst even uitlekken. Laat vervolgens alles goed warm worden, en proef of er nog kruiden (of eventueel peper en zout) bij moet.
 • Rol je mengsel in de wraps en zet eventueel vast met een houten prikker. Een kwartiertje in de oven op 200 graden en je kunt heerlijk eten.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *