Dieuwsnieuws – Boxbites

Ik houd van gemak, en ik ben waarschijnlijk niet de enige. Wat is er dan ook makkelijker dan snacks die gewoon op je deurmat vallen? Juist, vrijwel niks. Als deze snacks dan ook nog eens redelijk gezond zijn, is het een win-win situatie wat mij betreft.

review-boxbites-1

Zie hier: Boxbites. Een doos, goed gevuld, met allerlei snacks. Een aantal bekende (Nakd & Justnuts bijvoorbeeld), maar ook een aantal onbekende. Zoals je kunt zien, een ruime variatie aan producten. Van zakjes gedroogd fruit, tot repen met heerlijke noten. Echt voor ieder wat wils.

Elke bestelling wordt jouw doos gevuld met heerlijke snacks. Er zijn 57 verschillende snacks op het moment, dus erg veel variatie is mogelijk. Ook is elke snack in deze box een verantwoorde keuze als je het mij vraagt. Natuurlijk moet je niet 3 notenrepen achter elkaar eten (ook al zou ik dat best kunnen) Maar alles in deze box is geselecteerd op goede voedingswaarden:) Je kunt er voor kiezen een losse doos te bestellen (30,-), elke 4 weken een doos (29,-) of elke 2 weken (28,-) Ligt er dus aan hoe vaak je snackt;)

Ik ga hier natuurlijk niet elke reep en zak bespreken want dat zou wat saai worden. Voor alle informatie over de snacks kan ik je beter even doorsturen naar de website. Wel kan ik je zeggen dat ik meerdere nieuwe favorieten heb ontdekt door deze box (Die made-good balletjes zijn heerlijk door de yoghurt!)

Hieronder plaats ik nog even foto’s van de snacks die in mijn box zaten deze keer, en raad jullie zeker aan om er zelf ook eens 1 te proberen. Kijk even op de website van boxbites voor alle info over de snacks. Om een box te bestellen kun je daar natuurlijk ook terecht!

review-boxbites-3

review-boxbites-2

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *