Dieuwsnieuws – Overnight Oats & Ijsthee

Het was even geleden weer, want ik heb mezelf wat rust gegund de afgelopen periode. Dit betekende natuurlijk niet dat niks meer proefde afgelopen weken. In tegendeel juist! De komende weken zullen er veel nieuwe lekkere dingen voorbij komen in dieuwsnieuws. Met te beginnen vandaag hele lekkere havermout die ideaal is om mee te nemen & verfrissende ijsthee, die mijn dorst goed heeft gelest de afgelopen dagen!

review-dieuwsnieuws-overnight-oats-ijsthee-1

Van haver tot.. Overnight oats:

Zoals de meesten wel weten, houd ik van havermout. Meestal eet ik dit warm, met appel en kaneel. Echt mijn favorietje en dit kan ik dan ook makkelijk 3x per dag eten. Koude havermout had ik daarin tegen nog nooit geprobeerd, laat staan overnight oats. Natuurlijk was ik dan ook een beetje angstig voor het proeven. Je bent namelijk zo gewend aan de smaak die je kent dat iets ander vaak niet zo lekker is. Ik begon met blauwe bes en mijn hart maakte een sprongetje van geluk. Dit was lekker! Heerlijk fris van smaak, maar niet zuur en zeker niet te “papperig”. Toen proefde ik de appel kaneel, en hoewel ik mijn eigen appel kaneel ontbijtje toch lekkerder vind, is dit zeker een hele goede optie om een keer mee op pad te nemen.

review-dieuwsnieuws-overnight-oats-ijsthee-2

Dat is trouwens ook wat ik deed met deze 2 bakjes, ik nam ze mee in een koeltasje een een koelelement en dit ging heel erg goed. Blauwe best is dus zeker mijn favoriet en ik ga deze zeker nog eens aanschaffen voor als wij bijvoorbeeld weer een anwb route gaan rijden met de auto.

De overnights oats zijn 100% natuurlijk, vrij van tarwe en bevat geen toegevoegde suikers!. Een verantwoord ontbijt, lunch of tussendoortje dus.

review-dieuwsnieuws-overnight-oats-ijsthee-3

Yagua thee:

Ik ontving van Yaghua verschillende soorten thee om te proeven, en ze hadden geen betere tijd uit kunnen kiezen. Met dit warme weer lijkt het wel of ik 2 x zoveel drink, en hoewel ik het niet erg vind om water te drinken, is een beetje afwisseling toch ook wel fijn. Deze thee kwam dus goed van pas en smaakte ook nog eens goed!

Er zijn verschillende smaken: Pink lemon/green tea, Detox juicer, beauty tea, Daily detox framboos en daily detox vlierbes. Zoals ik al zei zijn deze drankjes allemaal enorme dorstlessers, en bestaan ook uit echte thee. (Dus geen extracten!) Ook bij deze geen toegevoegde geur/kleur en smaakstoffen & geen geraffineerde suikers. Ook verantwoord dus. Mijn favoriet was de detox juice. Lekker met appel en rode biet. Wat is jouw favoriet??

Zoals altijd hieronder de websites van de producten. Hier kun je alle info vinden die je wilt.

http://www.yagua.nl/

http://www.vanhavertot.nl/

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *