Dieuwsnieuws – Rude Health & Tomorow’s Kitchen

Hey hallo, vandaag weer 2 heerlijke nieuwtjes op het programma. De ene eetbaar en de andere voor in en om de keuken. Ik zet vandaag namelijk de producten van Rude Health en vacuvin/tomorrow’s kitchen in het zonnetje.

review-dieuwsnieuws-rude-health-1

Lets begin met de producten van Rude Health. Allereerst even een applausje voor de kleuren van al deze verpakkingen. Ik word hier zo ontzettend vrolijk van! daarnaast de smaak.. Van de repen had ik al verteld dat ze lekker waren, maar ook de porridge en de granola zijn met vlag en wimpel door de keuring. Amandeldrink is niet iets wat ik zo uit een glas lekker vind om te drinken, dus besloot ik deze te verwerken in een pannenkoekenmix. Laat ik je vertellen dat vriendlief niks door had, dus ook deze is goedgekeurd. Het enige dat ik iets minder vond waren de oaty koekjes. Eigenlijk was alles goed aan het koekje, alleen de smaak houd ik niet zo van. Al met al zeker wel een merk dat het waard is om even in het zonnetje gezet te worden. Dit is wat Rude Health over zichzelf zegt:

  • Al onze producten zijn vrij van kleur, geur of smaakstoffen
  • Al onze producten zijn vrij van verdikkingsmiddelen en stabilisatoren
  • De ingrediënten in RH producten zijn puur en zou je in iedereens keuken kunnen terugvinden
  • We voegen geen geraffineerde suikers toe. In de producten zijn van nature suikers aanwezig die komen van bijv. dadels, fruit of honing
  • We zijn te koop bij de Marqt en STACH in de grote steden en door heel het land in de Tuinen. Onze repen liggen ook bij de Albert Heijn.

Ik zeg zeker niks mis mee! 

review-dieuwsnieuws-rude-health-vacuvin-2

review-dieuwsnieuws-rude-health-vacuvin-4

Vacuvin is een merk dat ik eigenlijk alleen maar kende van de vacuüm wijn pompen. Dat er veel meer was, zelfs nog een zusjes merk wist ik niet. Deze heet Tomorrow’s kitchen. Ik kreeg een doos opgestuurd met producten die je kunt gebruiken bij een barbecue. De reden dat deze review even op zich heeft laten wachten begrijpen jullie waarschijnlijk wel. Het was nou niet echt barbecue weer de afgelopen tijd. Gelukkig zaten er wel een paar mooie dagen tussen en op die dagen kon ik mooi aan de slag met deze producten. De quick skewer is een tool gemaakt om snel spiesen mee te maken. Het is een handig ding, maar eerlijk is eerlijk, met je handen rijgen gaat net zo snel. Mocht iemand een suggestie hebben waarom dat rijgen met dit ding handiger zou zijn, hoor ik het heel erg graag. Vervolgens zie je een vacuümpomp voor vlees. Kijk dit vind ik dus wel ontzettend handig. Het is namelijk vaak voorgekomen dat wij op het laatste moment besluiten te barbecueën. Dan heeft je vlees natuurlijk niet zolang de tijd om te marineren. Door het vacuüm te zuigen trekt de marinade sneller in, en is je vlees dus sneller klaar.

review-dieuwsnieuws-rude-health-vacuvin-3

review-dieuwsnieuws-rude-health-vacuvin-1

Ook kreeg ik de slice en catch. Weet een dingetje waarvan ik dacht, “hmmm heb je zo’n ding nou echt nodig in de keuken”. Maar ik moet eerlijk zeggen deze verraste mij. Je moet er geen hele uien mee willen snijden, maar mijn champignonnetjes gingen soepel door de mesjes. En als allerlaatst kreeg ik een super mooie snijplank. Ik houd van snijplanken en mijn vaatwasser zit ook weer elke dag vol met gekleurde plankjes voor verschillende voedsel. Deze snijplank heeft een bak aan de onderkant die je kunt uitschuiven en waar je zo al je troepjes in kunt doen. Heel erg makkelijk dus.

Dit waren ze weer voor vandaag. Geniet van je dag en tot morgen weer

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *