Healthbox Juni – “In Love With Health”

Zoals beloofd, en iets eerder dan normaal gesproken, de review van de healthbox. Hij komt voortaan iets eerder online zodat jullie, als jullie de editie van deze maand leuk vinden, nog kunnen bestellen voor hij uitverkocht raakt. Maar voor nu, wat vond ik van de producten deze maand. Jeej or nee?

Om te beginnen, wat zat er deze maand allemaal in de box:

– Kneipp Body Oil (9,99)

– Orthica Probiotica & Multi Energie (16,08 & 15,50)

– Zeemansboter – Bio Pindakaas (3,-)

– Green Gypsy – Happy Lemon Twist (6,-)

– Bakery Box – Cinnamon Cupcakes (6,95)

– Body & Fit – How To Meal Prep Boekje (6,50)

– Body Revitaliser – Bio Chia Zaad & Himalaya Kristalzout (2,25 & 1,29)

lifestyle-healthbox-juni-2

Kneipp – Body oil

Een olie die je huid strakker beloofd te maken. Officieel moet je deze olie minimaal 2 weken smeren, en daar heb ik nog geen tijd voor gehad. Of het daadwerkelijk een goed effect heeft kan ik dus nog niet met zekerheid zeggen. Wat ik er wel over kan zeggen is dat hij heel erg lekker ruikt, goed intrekt, en mijn huid lekker zacht maakt. Ik krijg geen jeukende bultjes (dat krijg ik van sommige huidproducten wel namelijk) en dat is dus mooi meegenomen. Of ik al minder putjes in mijn billen heb, kan ik nog niet echt duidelijk zeggen maar zodra ik het weet houd ik jullie op de hoogte via instagram (@goodfoodselblog)

lifestyle-healthbox-juni-3

Orthica – Probiotica & Multi Energie

Eigenlijk zit er in elke healthbox een product van orthica en daar ben ik heel erg blij mee. Sinds ik deze energie tabletten ben gaan slikken, voel ik me namelijk een stuk fitter!. Probiotica kende ik eigenlijk nog niet zo goed, maar blijkbaar zijn dit levensvatbare bacteriën. Klinkt een beetje eng, maar is dus erg goed voor je. Eigenlijk krijgen we dit al binnen door het eten van bijvoorbeeld yoghurt, maar deze kauwtabletten (Die trouwens erg lekker zijn) bevat 6 verschillende bacterie stammen en extra vitamine D zodat je alle goeds binnen krijgt. De multi energie had ik al een aantal keer eerder gehad en slik ik dus nu al een aantal maanden. Een multi vitamine die mijn gezonde levensstijl ondersteunt en mijn gezondheid in evenwicht houd.

lifestyle-healthbox-juni-6

Zeemansboter – pindakaas met stukjes noot

Ik ga hier weinig woorden aan vuil maken. Pindakaas met alleen pinda en zout. Geen andere zooi en ontzettend lekker!

lifestyle-healthbox-juni-4

Green Gypsy – Happy Lemon Twist

De geur van deze thee kwam me al tegemoet voor ik het pakket open had gemaakt. Een erg frisse mix met onder andere citroen en appel. Omdat ik hete thee met dit warme weer niet zo lekker vind, maakte ik er ijsthee van en deze was heel erg lekker. (Vooral als je er ook nog wat verse schijfjes citroen en gember aan toevoegt!) Wat mij betreft het lekkerste product uit de healthbox van deze maand!

lifestyle-healthbox-juni-5

Bakery Box – Cinnamon Cupcakes

Een bakmix voor cinnamon cupcakes waar je zelf nog maar enkele ingrediënten aan hoeft toe te voegen. De gezondere versie van de kaneel cupcake die beloofd een erg lekker en luchtig resultaat te hebben. Zoals ik al dacht heb ik nog geen kans gehad om deze te maken, en het eindoordeel hebben jullie dus nog van mij tegoed. Wel heb ik ze op instagram al bij verschillende bloggers voorbij zien komen die er erg enthousiast over waren. Binnenkort dus echt even wat tijd maken om te bakken en natuurlijk komen ze dan ook voorbij op instagram. (@Goodfoodselblog)

lifestyle-healthbox-juni-8

Body & Fit – How To MealPrep Boekje

Dit is een boekje wat ik waarschijnlijk niet zelf zou kopen, maar waarmee ik eigenlijk wel blij ben. Zelf doe ik niet aan meal preppen want ik heb gewoon voldoende tijd om elke dag te koken, maar er staan in dit boekje wel verschillende handige tips, en heerlijke recepten die hier zeker een keer op tafel gaan komen.

lifestyle-healthbox-juni-7

Bodyrevitaliser – Chia Zaad & Himalaya Zout

Chia zaadjes kende ik al, en toevallig was mijn potje net leeg. Ik kon dus gelijk door met het gebruik van deze zaden. Ik roer ze door mijn yoghurt of gebruik ze in een smoothie. Laat het even staan zodat ze wat vocht opnemen en dan krijg je een lekkere pap. Het Himalaya zout is ook al een aantal keer gebruikt. Het is wel wat grof, maar zeker een goede vervanger voor mijn zeezout. (en het is roze, dus wat wil je nog meer)

Dat was hem dan, de healthbox van juni. Vind je hem net zo leuk als ik? Dan kun je hem bestellen op www.healthbox.nl. Voor nog meer updates kun je me volgen op instagram @Goodfoodselblog en ook de healthbox heeft zijn eigen instagram @healthbox_nl. Ik ben benieuwd wat jullie favoriete product uit de box is. Bij mij denk ik de thee van greengypsy.nl.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *