Yourchid en Tuin Update

Ik heb het volgens mij al eerder gezegd, maar ik vind dit echt een leuk moederdag cadeau. Een stuk origineler dan een normaal bloemetje of plantje. Deze komt van Groenrijk Schalk in Prinsenbeek, en zowel daar als in het bijgevoegde pakketje kun je alle informatie vinden die je nodig hebt!

20160424_184516

Dan gaan we verder met mijn achtertuintje. In het voortuintje is nog niet zo heel veel aan de hand, dus deze slaan we deze week over. De achtertuin ,daar in tegen, is met de afgelopen warme dagen helemaal opgebloeid.

Dit is wat er momenteel staat in mijn kasje. Ik heb tomaten, radijs, augurk, en wat sla. Binnenkort komt daar ook nog de venkel, worteltjes, watermeloen, sperzieboon, courgette, doperwt en misschien nog wat andere dingen bij. Als ik dit nu zo opschrijf denk ik: Waaaar ga ik het laten 😉 maar dat zal wel goed komen.

Ohja ik kocht ook nog een frambozenplant, maar die krijgt een plekje buiten de kas,

De aardbeien toren is net als vorig jaar ook weer gevuld en staat weer lekker in het zonnetje. 2 vakken zijn gevuld met aardbeien en in de andere 2 vakken komen in ieder geval wat bieten en Kaapse goudbes.

Zowel mijn Sering als mijn familie pruimenboompje beginnen het erg goed te doen. Ik hoop dit jaar pruimpjes te kunnen eten. En als laatst mijn laatste grote trost in de tuin. De barbecue die mijn papaatje zelf heeft gemaakt. Mijn moeder mag niet barbecuen op haar balkon en dus kwam deze beauty naar ons huis. Er zitten heel erg veel mooie herinneringen vast aan deze barbecue en dus is dan denk ik het mooiste wat ik in mijn tuin heb staat voor nu.

dscn6200 dscn6199 dscn6198 dscn6197

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *