Dieuwsnieuws – Afvallen met Bregje

Goedemorgen/middag/avond!!

Vandaag zet ik graag deze webshop voor jullie even in de spotlight. Als je bewust op je voeding aan het letten bent, kan het soms wat moeilijk zijn om de producten te vinden die je graag wilt. Vooral in de supermarkt, waar vaak alles door elkaar staat. Als je dan een deel van je boodschappen kunt bestellen in een webshop is dat natuurlijk super handig.

Vandaag deel ik deze erg fijne webshop met jullie namelijk Afvallen met Bregje. Deze is voor mij nog vrij nieuw, maar afvallen met Bregje is een webshop vol met koolhydraat arme en eiwit rijke producten. Ideaal dus als je, net als ik, probeert gezond te leven, op je gewicht te letten, en ook nog eens wat spieren wil aanmaken.

dscn6367

Hierboven een kleine greep uit het enorme assortiment. Je zit hier o.a. koolhydraatarme crackers, pasta en wraps, maar ook eiwitrepen en suikervrije producten. Natuurlijk heb ik nog niet alles gebruikt, maar als je mij ook volgt op instagram (@goodfoodselblog) dan heb je zeker al een aantal producten voorbij zien komen. Zo maakte ik met de Proteinup wraps een heerlijke “pizza” met ham en nectarine. En zijn de kaascrackers heel erg lekker als je ze belegd met wat ham. Natuurlijk waren de repen als eerste op, want zoals jullie wel weten ben ik gek van deze eiwit-bommetjes.

Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of het is wel te koop bij Afvallen met Bregje. Van Atkins shakes tot aan koolhydraat arme kookboeken. Ze heeft het allemaal.

Nu kan ik nog wel uren doorschrijven over alle producten die er verkocht worden, maar misschien kun je beter zelf even gaan kijken.

www.afvallenmetbregje.nl/ is de website waar je het moet zoeken en voor nu laat ik het dus hier bij.

P.S. wil je nog meer lekkere foto’s zien, volg dan ook @afvallenmetbregje op instagram!!

Liefs,

lunch-lavash-pizza-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *