Healthbox Juli – “Green Gipsy BBQ”

Tijdens mijn vakantie kreeg ik een app-je van mijn schoonmoeder. De pakketpost was geweest en ze had een pakketje voor me opgehaald bij de buurman. Zoals ik al hoopte was dat de healthbox van de maand juli en ik kon dus ook niet wachten om deze te openen toen ik weer thuis was. Ik had al gelezen dat het een bbq editie zou zijn, en samengesteld door the green gypsy herself. Zoals ik eigenlijk al wel gewend ben van de makers van healthbox zat ook deze box weer super goed gevuld. Je krijgt echt waar voor je geld vind ik persoonlijk. Normaal gesproken doe ik eerst een unboxing en vervolgens een review, maar door mijn vakantie is dat een beetje lastig geworden. Daarom alles in 1 artikel deze keer, maar de volgende keer weer gewoon zoals gewoonlijk;)

lifestyle-healthbox-juli-1

Wat zat er deze maand allemaal in de box:

– Green gypsy – Hoer op de grill

– Green gypsy – Marineer je gek

– Bodyrevitaliser zoutplaat

– 2bslim – bbqsaus en yonnaise

– Zaadbom.com – Zaadbom special

– De vechtenaer – Biologisch paleo broodmix

– Ortica – Multi energie

– Tranquini – Positively relaxed

lifestyle-healthbox-juli-8

Green gypsy – Hoer op de grill & Marineer je gek

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dol ben op kruiden. Ik denk dat ik makkelijk 30 potjes met kruiden en kruidenmixen in mijn keuken heb staan. Deze potjes waren dan ook een welkome toevoeging aan de collectie. Normaal gesproken giet ik alles over in mini weckpotjes, omdat ik de potjes die je bij de supermarkt kan kopen nou niet echt spectaculair vindt. Dat is met deze potjes wel anders. Superleuk vorm gegeven en duidelijk te lezen wat het is, en wat erin zit. Ik had uit een vorige box als de chai mix van Green Gypsy en verwachtte eigenlijk weer zo’n zelfde potje waar je met een lepel de kruiden uit moest scheppen. Niets is minder waar, want in deze potjes zit gewoon een strooi dekseltje. Een grote en een kleine opening dus ideaal! De producten zijn zonder toevoegde zooi en ook nog eens erg lekker van smaak. Ik maakte bijvoorbeeld een hele lekkere maaltijd salade met kip gekruid met hoer op de grill. Deze blijven dus dichtbij staan tijdens het koken.

lifestyle-healthbox-juli-2

Bodyrevitaliser zoutplaat

Deze zoutplaat vind ik echt supergaaf. Hij is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens multi functioneel. Zo kun je hem verwarmen in de oven, maar ook in de vriezer doen. Of gebruik hem gewoon als dienblad voor je hapjes. Hij is gemaakt van zout, en geeft dus een licht zoute smaak aan je gerechten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem nog niet uitgebreid heb getest, maar zodra ik een leuk hapje heb om hier op te serveren zien jullie het.

lifestyle-healthbox-juli-3

2bslim BBQ saus en yonnaise

Wie wil dat nou niet, slanke saus voor bij de barbecue. Zelf ben ik een heel groot liefhebber van mayonaise. Helaas eet ik het zelden, omdat het nou niet bepaald slankmakend is. Deze sauzen beloven 0% vet, 0% suiker en 100% smaak. 1 calorie per portie en daar word ik natuurlijk erg gelukkig van. De smaak is niet zo lekker als mijn favoriete mayonaise van zaanse hoeve, maar aan de smaak is zeker te wennen.

lifestyle-healthbox-juli-7

Zaadbommen speciaal

Ik kan hier weinig over vertellen want ik zie nog niks uit de aarde schieten hier helaas. Misschien duurt dat ook nog wel eventjes. Wel kan ik vertellen dat deze zaadbommen een handgemaakt product is dat je in z’n geheel in de grond of een pot moet stoppen. Een bommetje zou moeten zorgen voor een pot vol bloemen, dus ik ben zeker heel erg benieuwd!!
lifestyle-healthbox-juli-6

De Vechtenaer – Paleo broodmix

Een broodmix waarmee je binnen een handomdraai een voedzaam brood op tafel kan zetten. Vol met zaden en pitten waar je alleen nog maar ei, olijfolie en zout aan toe hoeft te voegen. Zelf ben ik niet zo’n brood eter, dus ik besloot crackers te maken van deze mix. Goede gedachten, want ze waren erg lekker. Ik bakte ze op 160 graden, maar ik denk dat ze de volgende keer iets warmer mogen. Ze waren namelijk in het begin knapperig en daarna iets minder. Wat ze zeker wel waren was lekker. Er zitten wat gedroogde vruchten in die super goed combineren met kaas. Zeker een tip dus.

lifestyle-healthbox-juli-4

Orthica – Multi energie

De multi energie is een supplement dat elke maand wel terug komt in de box, en wat ik ook al maanden vol plezier gebruik. Een goede ondersteuning die ik zeker goed kan gebruiken in deze periode. Ik ben aan het afbouwen met mijn prednison, en probeer dus op alle mogelijke manieren super goed voor mezelf te zorgen. Deze multi energie draagt daar zeker zijn steentje aan bij.

lifestyle-healthbox-juli-5

Tranquini – Positively relaxed

Een lifestyle drank vol natuurlijke ingredienten. Waar de meeste drankjes zich richten op energie geven, richt deze zich meer op het relaxt worden. Ook wel eens fijn natuurlijk, zeker na bijvoorbeeld een drukke dag werken. Groene thee met kalmerende extracten van bijvoorbeeld kamille zorgen voor de lekkere smaak van dit drankje.

Zo dat was de box weer van deze maand. Misschien iets minder uitgebreid als normaal gesproken, en mijn excuses daarvoor. De volgende boxen worden weer gewoon zoals je van mij gewend bent. Wil je nu zelf ook zo’n cadeau op je deurmat elke maand. Dan moet je even naar www.healthbox.nl en dan kan je ook een box bestellen. Altijd een veel hogere waarde van producten in de box dan dat je ervoor betaald, full size producten en natuurlijk allemaal healthy!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *