Healthbox Augustus – “Healthy Summer Mix”

Hey hallo! Het is weer zover, de healthbox van Augustus is uit! Ik mocht deze mooie box ook weer ontvangen en heb voor jullie uitgebreid alles getest. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.

lifestyle-healthbox-aug-1

Allereerst zal ik eens vertellen wat er allemaal in de box zit deze maand. Ruim een waarde van 60 euro deze keer, dus je krijgt zeker waar voor je geld (een box kost 24,95 per maand).

Steviala Limonade- en Dessertdruppels in de smaak perzik (8,95)

Mister Flavor kruiden (5,99 ps)

Orthica Vitamine C250 & Multi Energie (15,95 & 15,50)

Aspire health drinks (1,90 ps)

Eat Natural proteine packed reep (1,50)

Kneipp Body mousse (9,99)

Koken is natuurlijk een grote hobby van mij en ik was dan ook heel benieuwd naar de kruiden maar ook zeker naar de drankjes. Normaal ben ik namelijk niet zo’n liefhebber van groene thee en ik was zeer benieuwd of deze twee mij wel konden overtuigen.

lifestyle-healthbox-aug-4

Steviala Limonade- en Dessertdruppels in de smaak perzik (8,95)

Stevia is een zoetstof gebaseerd op stevioglycosiden. Dit bevat 0 calorieën en 0 suikers en is dus heel geschikt voor bijvoorbeeld diabetici. Deze druppels zijn gemaakt om bijvoorbeeld toe te voegen aan je glas water voor een zoetere perziksmaak, maar kan ook ideaal door je yoghurt. Ik probeerde hem met yoghurt en ik moet zeggen dat ik het erg lekker vond. Pas alleen op dat je niet teveel druppeltjes doet, dan krijgt het een hele nare smaak!. Ik had de smaak perzik, maar er zijn 12 smaken verkrijgbaar. (ook chocolade!)

lifestyle-healthbox-aug-5

Mister Flavor kruiden (5,99 ps)

Zoals ik al zei, was ik hier erg benieuwd naar. Ik houd van kruiden en ik had deze al vaak voorbij zien komen op social media. Ik had 2 smaken namelijk de Smokey Honey (zoete bbq smaak) en de Sweet Lemon (Frisse citroensmaak). Niet alleen waren de kruiden erg lekker (Smokey Honey is heerlijk op een gegrild kippetje uit de oven!) ook zijn deze kruiden laag in zout, en zonder suikers. Ook nog verantwoord dus.

lifestyle-healthbox-aug-2

Orthica Vitamine C250 & Multi Energie (15,95 & 15,50)

De potjes van Orthica vind je eigenlijk wel in alle maanden terug. Vaak de multi energie met een andere soort vitamine erbij. En ik moet zeggen ik ben fan! De multi energie is er voor gemaakt je net dat beetje extra weerstand te geven om lekker fit te blijven. Ik, die prednison slikt, kan dit dus zeer goed gebruiken. Deze keer zat er dus ook nog de vitamine C-250 bij. Deze is ook bedoeld om je weerstand een beetje op te krikken. Zeker een goede combi als je net als ik, meerdere malen per weer door de regen fietst.

lifestyle-healthbox-aug-6

Aspire health drinks (1,90 p st)

Ik riep het in de inleiding al, ik ben geen fan van groene thee. Omdat het erg goed voor je is, (het zou zelfs helpen met het bereiken van je ideale gewicht) besloot ik het toch te proberen. Deze drankjes bevatten geen calorieën, geen suiker en geen vet. Dat is dan alweer mooi meegenomen. Maar dan nu de smaak test. Misschien ben ik niet de juiste persoon om dit te testen, omdat ik groene thee al niet lekker vind, maar ik vond deze eigenlijk niet eens heel vies. Ik vond de cranberry smaak zelfs lekker! De appel was voor mij iets minder (Ik houd al niet van groene thee, maar ook niet van appel sap), maar de cranberry zou ik best nog een keer aanschaffen!

lifestyle-healthbox-aug-3

Eat Natural proteine packed reep (1,50)

Zoals iedereen ondertussen wel weet, houd ik ernorm van snack repen. ik was daarom ook heel blij met deze (grote!) reep van Eat Natural. Wel een klein beetje huiverig toen ik hem van dichtbij bekeek, want ik zag kokosnoot op de verpakking staan en je weet onderhand wel hoezeer ik hier van houd (NOT!). Maar, zoals gewoonlijk stop ik gewoon alles in mijn mond om te proberen, en ik kan je zeggen de kokossmaak is helemaal niet overheersend. Deze reep is heel knapperig en bevat 10 gram proteine. Lekker zoet door de honing en chocolade. Ik at hem als ontbijt, maar hij doet het ook goed voor het sporten bijvoorbeeld.

lifestyle-healthbox-aug-7

Kneipp Body mousse (9,99)

Als laatste even een klein faal verhaaltje van mijn kant. Ik gebruik normaliter de producten van Rituals voor onder de douche. Deze zitten in een zelfde verpakking als deze mousse van Kneipp, en ik ging er dan ook van uit dat je je hier lekker mee kon wassen onder de douche. Ik had dit dan ook al 2x gedaan en eigenlijk was ik niet enthousiast over dit product. Blijkt dat dit helemaal niet voor onder de douche is!. Dit is een product om je huid mee te verzorgen. Een soort bodylotion in mousse vorm. Zodra ik dat dus wist heb ik hem een aantal keer gebruikt op de droge huid, en daar word je wel heel erg blij van gelukkig. Hij trekt snel in, en ruikt ook erg lekker. Ik had de geur Morning kiss, die een klein beetje citrusachtig ruikt, maar ik ben ook zeer benieuwd naar de patchouli geur. Dus NIET voor onder de douche, wel voor na het douchen gebruiken deze!

Dat was de box weer deze maand. Zeker een paar fijne producten die ik met veel plezier ga gebruiken, en misschien ook wel vaker aanschaf (die Eat Natural reep lijkt me ook heerlijk als je een lange treinrit voor de boeg hebt!) Wil je voor jezelf ook zo’n mooie Healthbox dan kun je er HIER een bestellen. Zeker doen, want het voelt elke maand weer alsof je een klein beetje jarig bent.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *