Review – Bites we Love “Granola”

Al een aantal keer eerder schreef ik over Bites We Love. Een box met heerlijke tussendoortjes in de vorm van nootjes/peulvruchten en gedroogd fruit. Maar nu heeft Bites We Love dus iets nieuws, namelijk granola bites. Granola is een mix van granen,zaden,pitten en gedroogd fruit en wordt vaak gegeten door je yoghurt. Dat is ook de manier waarop ik ze heb gegeten en hieronder geef ik mijn mening over de nieuwe smaken.

review-bites-we-love-granola-1

Laten we beginnen met nummer 90: Super Power Granola

Een knapperige granola met quinoa, amandel, goji bessen en moerbeien.

Ik vind moerbeien heel erg lekker, dus deze viel al gelijk in de smaak. Ook viel me meteen op dat de granola niet snel “slap” wordt in je yoghurt. De smaak is lekker zoet, en de quinoa puffs zorgen voor een verrassende combi.

review-bites-we-love-granola-4

Nr 91: Very Berry Granola

Een granola met spelt, blauwe bessen, cranberries en rozijnen.

Deze granola was wat zoeter en wat harder dan de vorige. Ik vond deze het lekkerst door een neutrale yoghurt omdat hij anders het geheel te zoet maakt. Ideaal voor de zoetekauwen onder ons dus!

review-bites-we-love-granola-6

Nr 92: Apple Pie Granola

Een granola met diverse granen, gedroogde appel, rozijnen en een vleugje kaneel.

Dit zakje vond ik heel erg lekker, zelfs al zaten er stukje gedroogde appel in. Hier ben ik namelijk normaal gesproken niet zo’n fan van (rare structuur), maar dat hield me zeker niet tegen toen ik deze over de yoghurt strooide. De kaneel springt er zeker bovenuit en dat zorgt ervoor dat deze bijna net zo lekker is als een appeltaartje.

review-bites-we-love-granola-5

Nr 93: Maple Pecan Granola

Een granola met maple pecan (pecannoten met ahornsiroop), speltpuffs en gedroogde abrikoos.

Als ik moet kiezen is dit denk ik wel mijn favoriet. De zoete smaak van de pecannoten en abrikoos in combinatie met de speltpuffs maken dit voor mij de allerlekkerste. Ik had nog nooit van speltpuffs gehoord, maar deze deden mij onmiddellijk denken aan de gepofte rijstsnoepjes die vroeger op de kermis kon krijgen (Snapt iemand wat ik bedoel?)

review-bites-we-love-granola-2

Last but zeker not least. Nr 94: Gingerbread Granola

De smaak van gingerbread in combinatie met rozijnen en weer die leuke spelt puffs.

Weer die spelt puffs die ik toch wel heel erg lekker vind. Ook in combinatie met zoete rozijnen en gingerbread kruiden erg lekker. Deze geeft je een beetje en herfstachtig gevoel, maar dat vind ik helemaal niet erg.

review-bites-we-love-granola-3

Zoals je kon lezen had ik zeker een favoriet. Nummer 93 vond ik het allerlekkerst. Ik vind het heel erg leuk dat Bites We Love heeft uitgebreid met granola, al vind ik hun assortiment met snacks nog steeds super! Ik heb nog lang niet alles geprobeerd, en er staan zeker nog een aantal smaken hoog op mijn verlanglijstje. Denk aan bijvoorbeeld Crazy about mocca of sweet chili peas. Eigenlijk alles wel (zonder kokosnoot dan).

Word je hier nou net zo enthousiast van als ik, dan kun je heel makkelijk voor jezelf ook zo’n doos bestellen. Op deze site kun je je voorkeuren aangeven en voor 4,95 per week ook een box op de mat krijgen.

Ben je nog niet over? Hier wat pluspunten:

– Voor 4,95 elke week 4 zakjes met verantwoorde tussendoortjes of granola.

– Past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven voor de pakketpost.

– Wekelijks opzegbaar zonder enige poespas.

– Van tevoren kun je je voorkeuren aangeven. Houd je net als ik niet van kokos, dan geef je dit aan en zul je geen kokos ontvangen.

– Het is gewoon heel erg lekker. en soms moet je jezelf verwennen

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *