Healthbox Oktober – “Me Time”

De healthbox van deze maand staat helemaal in het teken van jou. Tijd voor jezelf en even tot rust komen met heerlijke producten. En zeg nou zelf met deze koude dagen is er niks lekkerder!

lifestile-review-healthbox-oktober-1

Deze healthbox was weer erg goed gevuld. Wat erin zat lees je hier onder:

  • Vaseline – Aloë Soothe – Bodylotion Spray
  • Verival Muesli – Noten
  • Miracle Clay Facial Bamboo Sheet Mask
  • Orthica – Vitaminde D-50
  • Erica – Zilver Deo – Lente Fris
  • Biteswelove – NR 51 – Choco Raisin
  • Eat Natural – Coffee Chocolate
  • IDC – Showergel Aloë Vero
  • Aspire Healthdrink – Mango

lifestile-review-healthbox-oktober-12

Vaseline – Aloë Soothe – Bodylotion Spray

Ik denk dat iedereen wel bekend is met het merk vaseline. Wij hadden vroeger altijd een pot in huis, die voor allerlei kwaaltjes werd gebruikt. In de loop der jaren is vaseline uitgegroeid tot veel meer dan alleen die pot en nu hebben ze ook dus ook deze bodylotion. Een fijne spray die snel intrekt. Ik moet zeggen dat ik er erg over te spreken ben. Hij ruikt lekker en trekt inderdaad snel in. Wel moest ik even een paar keer oefenen met mikken zodat ik niet alles naast mijn lichaam spoot, maar dat krijg je zo onder de knie.

lifestile-review-healthbox-oktober-9

Verival Muesli – Noten

Als ergens noten in zitten ben ik al snel gelukkig. Deze muesli maakt mij dan ook heel blij. Geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Geen conserveringsmiddelen, en wel ontzettend lekker! Ik eet hem met mijn dagelijkse bakje kwark. Te krijgen bij Jumbo.

lifestile-review-healthbox-oktober-7

Miracle Clay Facial Bamboo Sheet Mask

Maskertjes op mijn gezicht vind ik heerlijk. Ik ben alleen niet zo’n groot fan van de maskers die je moet smeren. Deze zijn voor mij dan ook ideaal want dit is een “sheet mask”. Dat houd in dat het een soort doek is met gaten voor je ogen, neus en mond. Deze doek is doorweekt met onder andere antioxidanten en ontstekingsremmende ingrediënten, dus alles wat je gezicht nodig heeft.

lifestile-review-healthbox-oktober-11

Orthica – Vitamine D-50

Vitamine D is de vitamine die je lichaam normaal gesproken uit zonlicht haalt. Deze zorgt voor onder andere sterke botten en tanden, maar ook voor een algehele betere weerstand. Nu het koud en donker is, komen we niet allemaal meer evenveel buiten. Deze vitamines zijn dan een ideale aanvulling op je dagelijkse behoeftes. Ik raad je trouwens wel aan om nog lekker even naar buiten te gaan, want een frisse neus is voor iedereen goed.

lifestile-review-healthbox-oktober-6

Erica – Zilver Deo – Lente Fris

Een deodorant die transpiratie verminderd zonder de poriën af te sluiten. En ook nog eens met een lekkere geur. Een heel handig formaat, want doordat deze klein is, past hij makkelijk in mijn tas. Zelf ben ik niet zo’n fan van rol deo’s omdat ik altijd zo’n nattig gevoel onder m’n oksel krijg. Hij ruikt wel heel erg lekker. Niet te sterk, maar gewoon een fris geurtje. Handig als touch-up voor onderweg dus.

lifestile-review-healthbox-oktober-4

Biteswelove – Nr 51 – Choco Raisin

Deze ging direct na het fotograferen open natuurlijk. Als ik ergens groot fan van ben is het van Biteswelove. Zij bezorgen elke week 4 ,speciaal voor jou, geselecteerde “bites” aan huis. Soms zijn dat heerlijke nootjes met chocolade en rozijnen zoals vandaag, soms juist iets hartigs. Ik heb nog niets geproefd dat ik niet lustte in ieder geval.

lifestile-review-healthbox-oktober-2

Eat Natural – Coffee & Chocolate

Ook deze reep ging snel open, want ik vind de smaak koffie/chocolade gewoon heerlijk. Eerlijk gezegd proefde ik de koffie niet zo goed, maar vond ik hem alsnog wel erg lekker. Hij is wel wat kruimelig dus misschien niet heel handig om deze te eten in bed. Wel vrij van gluten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Minder troep, meer lekkers dus.

lifestile-review-healthbox-oktober-10

IDC – Showergel – Aloë Vera

Omdat mijn douche al vol staat met verschillende producten vroeg ik deze keer of mijn zusje me wilde helpen. Met haar droge eczeem huidje kan ze wel een goede verzorging gebruiken en ik was dan ook erg benieuwd of ze geen reactie zou krijgen van deze zeep. Dat was niet het geval en dat is dus al een groot plus punt. Hij schuimde ontzettend, en heeft een frisse zeeplucht. Hij laat een goed verzorgd gevoel achter op de huid, dus zeker voor de droge huid is deze erg geschikt.

lifestile-review-healthbox-oktober-8

Aspire Healthdrink – Mango

De andere twee smaken van Aspire proefde ik al eens eerder, en toen was ik gematigd enthousiast. Ik vond de cranberry smaak namelijk wel lekker, en de appel toch wat minder. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze smaak, en hoewel cranberry toch de lekkerste blijft naar mijn mening, is deze ook niet verkeerd. Aan de groene thee moet ik altijd nog wennen, maar de combinatie met mango is een goede keus geweest.

lifestile-review-healthbox-oktober-3

Dat was de healthbox “Me Time” weer. Heerlijke producten om bij te cocoonen op een donkere avond. Bestel je eigen healthbox op www.healthbox.nl en geniet van de heerlijke producten die erin zitten.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *