Healthbox September – “By Rachelle”

De nieuwe Healthbox is alweer een week of anderhalf binnen, en dat betekend dat ik ongeveer alles wel getest en geproefd heb. Hierbij dus mijn mening over de producten uit de box die deze keer is samengesteld door Rachelle van Koningsbruggen. Een erg veelzijdige box deze keer die jij ook voor 24,95 kunt bestellen op www.healthbox.nl . Maar voor nu eerst mijn mening:

lifestyle-healthbox-september-1

Wat vonden we deze maand allemaal voor moois in de Healthbox.

  • Vita coco – Natuurlijk kokoswater (1,79)
  • Mister Free’d – Chia & Sesame Seed crackers (2,89)
  • Orthica – Magnesium 400 (15,75)
  • Orthica – Multi Energie (15,50)
  • Verival – Crunchy Spelt (3,99)
  • Body&Fitshop Cadeaubon (10,-)
  • Kcalculated – Cadeaubon (Gratis maaltijd bij de eerstvolgende bestelling)
  • Body&Fitshop – BCAA caps (7,90)
  • The Primal Pantry – Hazelnoot & Cacao reep (1,80)

lifestyle-healthbox-sep-3

Vita coco – Natuurlijk kokoswater (1,79)

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik niet de grootste kokosfan. Ik had deze drank al een eerder op en wist eigenlijk al dat ik hem niet lekker vond. Ik ken gelukkig genoeg mensen die hier wel van houden, dus ik weet dat dit een top product is als je liefhebber bent van kokos. Ik gebruikte dit water om mijn smoothie mee te maken, en ik moet zeggen dat dan de kokossmaak redelijk neutraal blijft. Daar houd ik dan weer van. Als je wel van kokos houd is dit zeker een drankje voor jou. Te koop bij de grotere supermarkten en AH to-go

lifestyle-healthbox-sep-2

Mister Free’d – Chia & Sesame Seed crackers (2,89)

Kijk.., dit ligt dan alweer meer in mijn straatje. Crackers gemaakt van traditionele granen zoals gierst en teff, en deze zijn ook nog met chia en sesam zaadjes. Lekker knapperig en glutenvrij. Zoals je ziet kwam mijn verpakking nogal gehavend aan, en waren de crackers niet echt geschikt om te beleggen. Dan maar als snack, wat zeker niet erg was, want deze crackers hebben lekker veel smaak!. Te krijgen bij de AH en geschikt in een glutenvrij dieet!

lifestyle-healthbox-sep-4

Orthica – Magnesium 400 (15,75)

Orthica – Multi Energie (15,50)

De multi energie slik ik al een tijdje, en ik moet zeggen dat ik alleen maar positief ben over deze aanvulling. Een combinatie van multivitamine die mijn gezondheid helpt te ondersteunen. De magnesium is wel nieuw voor me, maar is zeker in mijn straatje. Deze is namelijk goed voor de spieren en zenuwstelsel. Iets wat ik wel kan gebruiken met mijn immuunziekte.

lifestyle-healthbox-sep-5

Verival – Crunchy Spelt (3,99)

Mee dat ik dit artikel aan het typen ben, snack ik op een klein bakje gevuld met deze crunch. Ik dacht van tevoren dat ik dit helemaal niks zou vinden, want ook hier zit weer kokos in. Gelukkig valt het mee met de overheersende kokos smaak en vind ik dit een erg lekker snackie. Gemaakt van spelt en heel lekker knapperig. Ook als je het door de yoghurt doet blijft deze goed knapperig. Iets wat ik persoonlijk altijd wel belangrijk vindt. Te koop bij de Jumbo

lifestyle-healthbox-sep-6

Body&Fitshop – BCAA caps (7,90)

Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd omdat ik eerst met mijn neuroloog moet bespreken of deze mogen worden toegepast bij mijn andere medicijnen. Wel denk ik dat dit iets is wat mij enorm kan helpen. Kort samengevat zijn BCAA’s aminozuren die helpen je spieren te herstellen. Deze worden niet zelf door je lichaam aangemaakt en daarom moet je ze toevoegen door middel van voeding of bijvoorbeeld deze caps. Deze zijn zeker een aanrader als je een aantal keer per week sport!

lifestyle-healthbox-sep-7

The Primal Pantry – Hazelnoot & Cacao reep (1,80)

We sluiten af met een reep die ik helaas niet zo lekker vond. Ik nam heel enthousiast een hap, maar hij deed t niet voor me helaas. Dat betekent natuurlijk niet dat jij hem niet lekker kan vinden! Hij is namelijk wel super gezond. Gemaakt van dadels, hazelnoten, amandelen en cacao een beetje biologische vanille erbij en voila. Geen poespas, gewoon eerlijke ingredienten! Te koop bij AH & Marqt

Dat was hem weer deze keer. Wil jij ook een box bestellen voor jezelf ga dan even naar deze website! Hij kost 24,95 en deze keer betaal je geen verzendkosten. Zeker een hele mooie manier om met nieuwe merken en nieuwe producten in contact te komen tegen een schappelijke prijs!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *