Review – Slendier Pasta

Een van de leuke dingen van het foodblogger zijn is dat je producten test die je normaal gesproken niet zo snel uit jezelf zou proberen. Zo dus ook deze Slendier Spaghetti. Voor ik vertel wat ik ervan vond even wat informatie over Slendier.

  • Caloriearm
  • Lage Koolhydraten
  • Vezelrijk
  • Vegan Vriendelijk
  • Glutenvrij
  • In 1 minuut op tafel
  • Bio gecertificeerd.

Voor iemand die aan de lijn denkt dus ideaal, maar hoe smaakt het? Klik verder om te lezen!

review-first-try-slendier-pasta-met-picante-saus-3

Oke, allereerst de verpakking. Die ziet er gewoon prima uit. Leuke kleur, goed verzorgd, duidelijk. Niks mis mee dus (Zie foto onderaan het artikel). Je hoeft deze spaghetti alleen maar een minuut te weken in heet water, heel makkelijk dus.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje huiverig was toen ik de verpakking open deed. Het ruikt een beetje vreemd, en het ziet er uit als glibberige slierten.

Maar daar laat ik me niet door uit het veld slaan. Ik maakte een hele lekkere saus van kip gehakt, Mexicaanse roerbak mix en een pot pikante pastasaus.

Om het goed te kunnen beoordelen proefde ik eerst een stukje “kale spaghetti” en eerlijk is eerlijk, hij smaakt gewoon neutraal. Wat me wel op viel is dat de structuur anders is dan die van spaghetti. Het zit een beetje tussen noodles en spaghetti in. Wat rubberiger denk ik.

review-first-try-slendier-pasta-met-picante-saus-2

Natuurlijk eet je nooit kale pasta, dus ik schepte een lepel (of 3) saus op mijn bord en ging lekker eten. En ik moet eerlijk zeggen. Smaakte prima! Het viel, met de saus, minder op dat het een wat andere structuur had dan normale spaghetti, en omdat het zo neutraal smaakt, proef je ook eigenlijk niks van de pasta. Een vrij goede vervanger voor normale spaghetti vind ik dus.

Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik toch ook nog wel mijn verse pasta blijf eten, gewoon omdat hier meer smaak aan zit. Maar wil je even niet alle carbs van verse spaghetti en toch een lekkere pasta maaltijd nuttigen, is dit zeker een optie!

review-first-try-slendier-pasta-met-picante-saus-4Deze pasta is onder andere te koop bij Albert Heijn en Eko-plaza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *