Healthbox November – “Surviving the Cold”

Het is de laatste dagen enorm guur weer, en dus kunnen we allemaal wel een opwarmertje gebruiken denk ik. De healthbox van deze maand is speciaal gemaakt voor deze koude tijd van het jaar, en helpt je door de donkere dagen heen. (P.S. Tijdens het typen van dit artikel at ik ongeveer een halve chocoladereep uit deze box. Die is dus goedgekeurd!)

lifestyle-healthbox-nov-1

Wat zit er in deze box:

  • Woo – Geurkaars
  • Rude Health – Super Fruity Muesli
  • Orthica – Probiotica
  • King Soba – Noodles
  • Erica – Lippenbalsem
  • Loveshock – Chocoladereep 93% 
  • Greensweet – Vanille stevia
  • Kortingsbon van Freezelab & ILOVEYOGA

lifestyle-healthbox-nov-2

Woo – Geurkaars
Wij zijn groot fan van alles met een geurtje hier in huis. wierook maar ook geurkaarsen worden hier dagelijks gebrand. Deze ging dat ook meteen aan en zorgde voor een “zachte houtigere” geur.  Hij had van mij iets sterker gemogen, maar misschien lag dat aan het formaat. Wel een erg lekkere geur voor de winter. Ook een pluspunt is dat de kaarsjes worden gemaakt van gerecyclede flessen.
lifestyle-healthbox-nov-8 
Rude Health – Super Fruity Muesli
Buiten dat deze verpakking me super vrolijk maakt, vind ik dit ook een erg lekker product. Hij is voor mij iets te zwaar om op zichzelf te eten, daarom meng ik hem 50/50 met mijn gewone havermout voor een heerlijke lunch of ontbijt. Rude health bevat alleen pure ingrediënten, geen geraffineerde suikers en geen rare toevoegingen. Gezond bezig dus!
lifestyle-healthbox-nov-3
Orthica – Probiotica
Deze kauwtabletten zorgen voor een optimale weerstand als het buiten guur en koud is. Je lichaam kan dan wel wat extra hulp gebruiken en deze tabletten hebben alles waar het om vraagt. Het zorgt voor een goede darmflora, wat goed is voor je spijsvertering, en zo ook weer je immuunsysteem op krikt. Nog een extra pluspunt: Ze zijn erg lekker!
lifestyle-healthbox-nov-5
Kind Soba – Noodles
Ben je toch ziek geworden deze maand, dan kan ik je zeker deze noodles aanraden. Maak bijvoorbeeld een van deze kippensoepjes en voeg wat van deze noodles toe voor extra energie.

lifestyle-healthbox-nov-9

Erica – Lippenbalsem

Deze is, sinds de healthbox binnen is, niet meer verdwenen uit mijn handtas. Ik krijg ontzettend snel schrale lippen en heb dan ook op allerlei onmogelijke plekken wel een lipproduct liggen. Een balsem hoeft niet aan veel eisen te voldoen, als hij maar lekker vet is en lekker ruikt. Dat doet deze beide dus die wordt zeker helemaal opgebruikt. Nog een kleine tip die healthbox me gaf: Lik je lippen niet af, hier worden ze alleen maar schraler van. Nou ik ga m’n best doen.

 

lifestyle-healthbox-nov-4

Loveshock – Chocolade 93%

Van chocolade wordt een meisje altijd blij, zeker als dat meisje ontzettend van pure chocolade houd. Chocolade activeert je gelukt hormoon, en als het buiten grauw is, ga ik me al snel wat down voelen. Een stukje pure chocolade zou helpen je hier uit te trekken dus kun je hier zonder schuldgevoel van genieten.

lifestyle-healthbox-nov-7

Greensweet – Vanille

Een suikervervanger met de smaak van vanille. Ideaal om mee te bakken, maar ook om wat smaak te geven aan je kwark of yoghurt. Gebruik niet te veel, want dan krijg je een nare na smaak!

lifestyle-healthbox-nov-6

 

Cadeaubonnen van Freezelab en ILOVEYOGA

Voordat ik deze bonnen ontving had ik geen idee wat freezlab was, daarom dus even een korte uitleg. Freelab is gevestigd in Amsterdam en bied cryptotherapie aan. Dit is een therapie vorm die je lichaam op scherp zet en je immuunsysteem een boost geeft door 3 minuten in bikini in een ijskoude ruimte te staan. Ik denk zelf dat ik voor mij geen goed idee is, omdat ik prednison slik en mijn immuunsysteem dus is platgelegd. En daarnaast is Amsterdam niet echt bij de deur. Maar mocht je wel in goede gezondheid zijn, zit er in de healthbox een waardebon voor een gratis sessie.

Ook zit er een waardebon is van 15 euro te besteden bij ILOVEYOGA op het gehele assortiment, zelfs de sale. Er zit dus waarschijnlijk wel iets bij binnen jouw budget.

Zoals ik al zei, deze box zorgt ervoor dat je de koude dagen van november lekker behaaglijk doorkomt. Dus bestel de box op www.healthbox.nl en ontvang hem zonder verzendkosten bij jouw thuis. Geniet vervolgens van je heerlijke producten en versla de winter als een baas!

lifestyle-healthbox-nov-10

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *