Dieuwsnieuws – Rosti Mepal – Cadeautips voor een Foodie

Jullie weten allemaal dat ik graag shop in de “web”winkel van rosti mepal. Je kan me niet gelukkiger maken dan met spulletjes voor in de keuken. Als deze dan ook nog eens leuk gekleurd zijn en van erg goede kwaliteit heb je me zeker ingepakt. Daarom stel ik vandaag voor jullie een klein lijstje samen met artikelen, te koop bij rosti mepal, waarmee je een foodie erg gelukkig kan maken. Voor het gemak zal ik bij elk artikel ook de link plaatsen naar de webshop.

dieuwsnieuws-rosti-mepal-cadeautips-foodie-10

We beginnen met de Thermomok automatic (9,95). Ik heb deze natuurlijk in het roze, maar natuurlijk is hij ook in vele andere kleuren verkrijgbaar. Deze mok houd je thee of koffie zeker 3 kwartier warm, en is daarmee een ideaal cadeau voor de foodie die veel onderweg is.

dieuwsnieuws-rosti-mepal-cadeautips-foodie-4

Vervolgens hebben we de beslagkom (3,99 – 17,99) die natuurlijk ook in alle kleuren en maten te krijgen is. Deze heeft een inhoud van 3 liter en is daarom ,volgens mij, de ideale maat voor de hobby-kok. Ook ideaal is de multi-deksel (14,99) inclusief 2 schaven en een rasp die precies past op de beslagkom van 3 liter.

dieuwsnieuws-rosti-mepal-cadeautips-foodie-7

Bij een beslagkom, horen ook verschillende keukenhulpen. Bijvoorbeeld deze gardes (6,99 – 9,99) die niet alleen erg mooi zijn, maar ook super stevig. Ze komen in 2 maten, waardoor je voor grote en kleine klusjes altijd passend materiaal hebt. Zodra je klaar bent met kloppen, moet je beslag natuurlijk uit de kom, en daarvoor is deze deegschraper (3,99 – 5,99) ideaal. Zoals alles, ook weer te krijgen in allerlei kleuren.

dieuwsnieuws-rosti-mepal-cadeautips-foodie-13

En als laatst deze bakjes. Als ik ergens heel erg gelukkig van word, zijn het wel deze volumia schalen (3,99 – 10,99). Ik schreef hier al eerder over, en was toen al erg enthousiast. Deze bakjes zijn niet alleen in veel verschillende maten en kleuren te krijgen, maar ook erg stevig, vaatwasbestendig, en ontzettend goed sluitend. Ken of ben je dus een foodie die erg bijvoorbeeld erg georganiseerd is of graag zelf eten meeneemt onderweg, dan zijn deze bakjes een ideaal cadeau. Ze zijn ook goed te gebruiken zonder deksel om bijvoorbeeld chipjes in te serveren.

Dit was mijn lijstje met cadeautips voor elke liefhebber van koken en eten. Zit hier nou niks voor je tussen, neem dan zeker een kijkje op de website van rosti mepal. Daar hebben ze nog veel leuke artikelen waarmee je iemand heel erg blij mee kan maken.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *