Healthbox December – “Christmas With Viv”

Omdat ik geen betaald werk heb, ontvang ik dus ook geen kerstpakket. Gelukkig ontving ik deze maand wel weer de healthbox die gevuld was met allerlei lekkere spullen die je helpen om de feestdagen heerlijk gezond en relaxed door te komen.

lifestyle-healthbox-dec-2

Wat was de inhoud van deze box?

 • Lassie – Zilvervliesrijst met Linzen
 • Ghee Easy – Biologische Boter
 • ROOS Cosmetics – Koffiescrub
 • Lois Lee – Reinigingsdoekjes
 • Mister Free’d – Crackers Cheddar/Pumpkin
 • Ridiculously Good – Ginger/Apricot Chocolade
 • Orthica – Vitamine D50 & Multi Energie
 • Bloem – Recovery Power
 • Body & Fit – Green Tea
 • Starskin – The master Cleanser Mask
 • + Extra Mymuesli Cadeau

lifestyle-healthbox-dec-4

Lassie – Zilvervliesrijst met linzen

Als je mijn blog al iets langer volgt en al eens een kijkje hebt genomen bij recepten, zul je vast gemerkt hebben dat ik graag werk met de producten van Lassie. Deze rijst met linzen kende ik dus ook al, en is al geregeld terug gekomen in mijn recepten. Zeker een goede om te combineren met een lekkere curry bijvoorbeeld.

lifestyle-healthbox-dec-3

Ghee Easy – Biologische Boter

Ghee is iets waar ik wel eens van had gehoord, maar eigenlijk nog nooit had gebruikt. Deze boter kun je veel beter verhitten waardoor deze dus niet verbrand. Makkelijk voor wok gerechten bijvoorbeeld waarbij je vaak met hogere temperaturen werkt.

lifestyle-healthbox-dec-8

ROOS – Koffiescrub

Scrubben is eerlijk gezegd iets dat ik veel te weinig doe. Mijn gezicht is eigenlijk het enige dat ik regelmatig scrub, maar zeker in deze maanden is het erg goed voor je huid om ook de rest van je lichaam eens aan te pakken. Een goed excuus dus om eens samen met mijn vriend onder de douche te springen zodat hij mijn rug kan scrubben. Extra fijn is dat deze scrub is gemaakt van gerecyclede koffiepads, en dus erg duurzaam is.

lifestyle-healthbox-dec-7

Lois Lee – Reinigingsdoekje & Starskin – The Master Power Mask

Deze twee zijn een gouden combinatie. Eerst hydrateer ik mijn gezicht heerlijk met dit gezichtsmasker (Anti – age = extra fijn) en daarna spoel ik het af met lauwwarm water en deze heerlijk zachte reinigingsdoek. Ook lekker is om de doek heel warm te maken met water, goed uit te wringen en vervolgens op je gezicht te leggen tot de doek helemaal is afgekoeld. Goed voor de bloedsomloop, en gewoon erg lekker.

lifestyle-healthbox-dec-5

Mister Free’d – Crackers Cheddar/Pumpkin

Dit merk kende ik al wel omdat deze al eerder in een healthbox zaten. Deze smaak daarintegen nog niet! Ik ben een enorme fan van kaas dus deze smaak viel gelijk goed. Zelfs zonder beleg erg lekker om zo tussendoor te snacken.

lifestyle-healthbox-dec-9

 

Ridiculously Good – Ginger/Apricot Chocolade

Een kleine confession over deze foto? De verpakking is leeg. Ik kende deze chocolaatjes namelijk al, en deze waren dan ook al in mijn mond verdwenen voor ik de foto’s had gemaakt. Erg lekkere chocolade met een fris/zoete twist.

lifestyle-healthbox-dec-11

Orthica Multi Energie & Vitamine D-50

Met deze vitamines was ik ook al bekend, en zoals altijd ook erg blij. Ik slik deze nu al een aantal maanden, en kan alleen maar positief spreken over de effecten (In combinatie met mijn gezonde levensstijl natuurlijk!) Een aanraden voor iedereen met een mindere weerstand in deze koude maanden.

lifestyle-healthbox-dec-10

Bloem – Recovery Power

Over slechte weerstand gesproken. Ik denk dat ik niet de enige ben die zich in de donkere maanden wat vermoeider voelt. Deze voeding supplementen zorgen voor wat meer energie zodat je vol op kan genieten van de feestdagen.

lifestyle-healthbox-dec-6

Body & Fit – Green Tea

Groene thee drink ik zelf niet zo vaak, maar omdat dit in combinatie met de smaak Ginger/Lemon was. besloot ik het toch een kans te geven. En ik ben blij dat ik het heb gedaan, want ik vond deze thee lekkerder dan verwacht. Het allerliefst drink ik nog mijn afslankthee, maar deze komt zeker in de theedoos.

lifestyle-healthbox-dec-12

Tot slot ontvang je bij deze healthbox ook nog een extra cadeautje ter waarde van 8,95 namelijk een heerlijke, enorme bus met muesli. Ik kreeg de Worst Hangover muesli, en al drink ik zelden, deze muesli gaat er zeker wel in!

 

Dat was de healthbox van december vol lekkers. Bestel nu ook je eigen healthbox door op deze link te klikken! en krijg hem zonder verzendkosten thuis gezonden. Een ideaal kerstcadeautje aan jezelf vind ik!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *