Review – GoodBite Vleesvervangers

Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen opmaken uit mijn website, zijn wij geen vegetariërs. Ik eet graag een stukje vlees, maar vind het ook helemaal niet vervelend dit een aantal keer in de maand te laten. Wat dan wel weer lekker is , is als er een goede vervanger is voor dit stukje vlees. Je hebt tegenwoordig meerdere merken die je gewoon in de supermarkt kunt kopen, maar vandaag wil ik even GoodBite in het zonnetje zetten.

Je leest het al, ik ben erg tevreden met deze producten. GoodBite heeft een groot assortiment aan allerlei lekkere dingen, en dus zit er altijd wel iets lekkers voor je bij.

Even een kort stukje informatie over GoodBite:

  • Ze gebruiken zo duurzaam mogelijke Soja
  • In sommige producten zit palmolie, ook deze word duurzaam gewonnen.
  • Het eiwit dat wordt gebruikt is van de eitjes van vrije uitloop kippen. Gelukkige kipjes dus!
  • Ook de verpakking is duurzaam.

Natuurlijk kan ik een hele pagina vol schrijven hierover maar voor meer informatie wil ik je gewoon even doorsturen naar de website

Ik maakte bijvoorbeeld Nasi met groenten balletjes, proefde voorheen ook al eens de notenballetjes. En maakte een heerlijke burger met de zadenburger.

Natuurlijk heb ik nog niet alles geproefd uit het assortiment (I wish!), maar er zijn al zeker een paar dingen die ik meerdere keren heb gehaald bij de super.

De saté schnitzel en de Javaanse schijf zijn favoriet bij vriendlief. Dit omdat deze heerlijk gekruid zijn en zeker niet flauw van smaak. Iets wat ik erg belangrijk vind in mijn eten. Ook heeft het een fijne structuur, wat bijna lijkt op echt vlees.

Voor het complete assortiment moet je zeker even kijken op De website van GoodBite of bij de Jumbo, Deen of Sligro.

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *