Review – Queens Ovenvis met Groenten & Pangalicious Bites

Wij eten graag een visje, maar grijpen toch vaak naar hetzelfde. Een stukje zalm, of een kibbelingetje. Over panga filet is de afgelopen jaren veel nieuws geweest, en dus weet ik nooit zo goed wat ik wel en niet moet kopen. Nu mocht ik laatst van Queen 2 van hun nieuwe producten proberen namelijk de Ovenvis met Groenten, en de Pangalicious Bites. Deze worden gemaakt van duurzaam gevangen vis, en Queens is dan ook de eerste ter wereld die in 2012 het ACS-keurmerk mocht ontvangen. Smaakt toch iets lekkerder dan;)

Maar nu het belangrijkste, hoe smaakte het? Ik heb helaas geen foto’s omdat deze verloren zijn gegaan, maar ik kan je wel foto’s tonen van de verpakkingen.

Allereerst de Ovenvis met Groenten. Ik had de smaak Wortel & Mosterd, maar er zijn nog 3 andere smaken namelijk Lente ui & Peper, Champignon & Bieslook en Tomaat & Paprika.

Het is erg makkelijk te bereiden, want je kunt hem gewoon bevroren de oven in schuiven. 20 minuutjes op 220 graden en je visje is klaar. Wat ik deed wat op het laatst nog even de grill erover voor een krokant korstje. De smaak was ook erg lekker. De vis blijft lekker stevig en de Wortel & Mosterd korst is goed in verhouding met de rest van de vis. Deze was lekker dus.

Daarna probeerde we de Pangalicious Bites die ik had in de smaak Pizza. Ik ben erg fan van vissticks, en hoopte dat dit er een beetje op leek. Dat deed het een beetje, maar deze zijn veel lekkerder!

Ook weer te krijgen in meerdere smaken waaronder dus pizza, maar ook Naturel, Kerrie en Ketchup. Ook deze gingen bij mij weer 20 minuten in een oven van 220 graden met een paar minuutjes grill op het einde. Ze zijn dan erg breekbaar, maar als je ze iets laat afkoelen worden ze wat steviger. De pizza smaak is zeker aanwezig, maar niet overheersend.

 

Al met al, denk ik dat ik de Bites het aller lekkerst vond. Ze komen lekkerder uit de oven dan bijvoorbeeld een visstick, en bevatten ook meer smaak (En waarschijnlijk meer vis).

Je kunt deze vis onder andere kopen bij de Jumbo, maar voor meer informatie, recepten of gewoon als je een kijkje wilt nemen verwijs ik je even door naar de website van Queens.

Probeer ze zelf eens uit zou ik zeggen, wij waren in ieder geval enthousiast.

Liefs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *