Healthbox – “By Ralph Moorman”

Het is een paar maanden rustig geweest op de site omtrent de healthbox. Dit ga ik nu meer dan goedmaken, want deze box, samengesteld door Ralph Moorman, zit echt bommetje vol! (Wil jij ook een healthbox? Bestel hem hier)

Voor diegene die geen idee hebben wie dit is trouwens. Deze man heeft o.a. het boek “hormoonbalans voor vrouwen” geschreven, die trouwens ook in deze healthbox zat, en ik in 1 ruk heb doorgelezen. Super interessant, zeker een aanrader!

Maar nu verder met de producten die deze keer in de box zitten.

 • Seamore – Zeewierpasta – 4,95
 • Royal Green – Extra Virgin Kokosolie – 8,95
 • Ivories – Natuurlijk Tand-Polijst en Mond – Ontgifting – 34,99
 • Selnature – Keltisch Zeezout – 1,75
 • Lovechock – Pure Chocolade 93% – 4,–
 • Natural Temptation – Wish You Luck Thee – 3,49
 • Piroche Cosmétiques – Rosalpina Cleansing Cream – 7,–
 • Amnecy Cosmetics – Fruitstick – 5,90
 • Squalan – Pure Facial Oil – 15,–
 • King Soba – Boekweit Noedels Met Zoete Aardappel – 2,99
 • Esse – Probiotic Skincare – 14,–
 • Bee Honest – Bad&Douche – 5,95
 • Orthica – Mutli4All – 24,50
 • Orthica – D-25 – 16,25
 • Boek – Hormoonbalans Voor Vrouwen 

Seamore – Zeewierpasta – 4,95

Het lijkt op pasta, maar het is zeewier. Vervang je koolhydraten door deze zeewierpasta voor een gezondere maaltijd. Ook lekker door bijvoorbeeld een salade. Nog niet persoonlijk getest, maar zodra deze de pan in gaat, zien jullie dat op instagram (@goodfoodselblog)

Royal Green – Extra Virgin Kokosolie – 8,95

100% koudgeperste kokosolie. Op ambachtelijke manier gewonnen en met liefde verwerkt resulteert in een zuiver product dat geschikt is voor vele verwerkingen. Ik gebruik deze olie graag om mee te bakken en braden, maar wat ook super fijn is, is om je gezicht te reinigen met kokosolie!

Ivories – Natuurlijk Tand-Polijst en Mond – Ontgifting – 34,99

Een poeder dat ervoor zorgt dat jouw tanden, mits je 2x per dag poetst natuurlijk, met een paar weken weer stralen wit worden. Op basis van onder andere actieve kool en met menthol voor een frisse smaak. Ik heb deze helaas nog niet mogen proberen ivm met mijn invisalign, maar zodra deze eruit is, ga ik hiermee poetsen!

Selnature – Keltisch Zeezout – 1,75

Een zout vol met mineralen die daardoor beter is dan het gewone tafelzout. Wat grover van structuur, maar zeker goed te gebruiken in de keuken. Twist: Gebruik het ook eens als badzout

Lovechock – Pure Chocolade 93% – 4,–

Super pure chocolade met een cacao gehalte van 93%. Voor de echte liefhebbers dus. Ik had deze al eens eerder op, en ik vind hem lekker mits het niet een te groot stukje is. Ook erg lekker om ergens in te verwerken!

Natural Temptation – Wish You Luck Thee – 3,49

Natural Temptation heeft meerdere theeen in de collectie waarvan ik “wish you luck” in mijn box kreeg. Een kruidenthee met smaken zoals appel, anijs en zelfs wat pepermunt. Ook lekker om ijsthee van te maken!

Piroche Cosmétiques – Rosalpina Cleansing Cream – 7,–

Een cleansing cream die iets anders werkt dan de gewone “rinse off creams”.  Deze creme is er namelijk op gemaakt om eerst lekker het gelaat mee te masseren. hierdoor masseer je alle vuiligheid uit je gezicht en haal je deze er vervolgens af met een natte doek of watteschijfje. De geur is vrij mild en hij is lekker verzachtend op mijn huid.

Amnecy Cosmetics – Fruitstick – 5,90

Een balsem om  je lippen te verzachten en te verzorgen. Op basis van onder andere shea boter en bijenwas. Laat een subtiele roze kleur achter die mooi is. Een puntje is de geur. Hij had van mij ook lekker mogen ruiken want dat mis ik nu een beetje.

Squalan – Pure Facial Oil – 15,–

Deze kende ik al, vind ik echt super fijn. Een olie die gemaakt is van een huid-eigen ingrediënt en daardoor eigenlijk alleen maar goed kan zijn. Ik breng deze aan voordat ik mijn foundation aanbreng voor een mooie glow.

King Soba – Boekweit Noedels Met Zoete Aardappel – 2,99

King Soba heeft een behoorlijk assorti aan noedels waaronder deze boekweit met zoete aardappel. Glutenvrij en heerlijk te gebruiken in een wokschotel. Maak eens de bami van mijn site en vervang de mie nestjes door deze noedels. Succes gegarandeerd. Ook handig is dat de noedels al per portie verpakt zitten. Het kan zonder te kijken/meten/wegen de pan in.

Esse – Probiotic Skincare – 14,–

Deze was niet op tijd binnen, en zat dus niet in de box. Wel een waardebon om een potje te halen, dus dat moet ik nog doen. Het is een creme met een hoge omega-3 concentratie die de huid beschermd voor invloeden van buitenaf. Ideaal voor mijn droge huid.

Bee Honest – Bad&Douche – 5,95

Een milde gel voor onder de douche die de huid reinigt en verzorgd. Ook weer neutraal van geur, wat persoonlijk niet van favoriet is. Zoek je wel een product dat neutraal is, dan is dit zeker een aanrader.

Orthica – Mutli4All – 24,50

Een multi-vitamine met kruiden en enzymen die een goede aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Orthica – D-25 – 16,25

Vitamine-D is een vitamine die goed is voor sterke botten, tanden en een goede weerstand. Vitamine D haal je onder andere uit zonlicht, maar als het buiten wat grauw is, of je niet veel kans hebt om buiten te zijn is deze pil een goede aanvulling.

Boek – Hormoonbalans Voor Vrouwen

Een boek boordevol uitleg over het vrouwelijke lichaam, hormonen, kwaaltjes en alles wat er nog meer komt kijken bij het vrouwelijke lichaam. Ik heb heb in 1 stuk doorgelezen, en vond het echt super interessant.

 

Dat was hem! Superveel zat erin dus, en zeker hele mooie producten. Wil je zelf ook een healthbox bestellen. Ga dan even naar http://www.healthbox.nl!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *