Dieuwsnieuws – Rosti Mepal Lunchpot and more

Rosti Mepal heeft iets nieuws, namelijk de lunchpot. Hier in neem je de lekkerste yoghurt, of havermoutjes mee zonder te lekken. Het duurde eventjes voordat deze dieuwsnieuws online kwam, omdat ik hem natuurlijk eerst uitgebreid getest heb. Hij is onder andere 2x mee geweest naar de dierentuin en naar mijn schoonouders, en dat zonder enige rotzooi.

Waarschijnlijk heb je nog geen idee waar ik het over heb, daarom leg ik het even uit. De lunchpot is een pot / beker met een inhoud van 500 ml. Voor mij voldoende om 300 gram yoghurt en wat fruit in te doen. Er zit een dubbele deksel op, die je ook kunt los draaien zonder dat je hiermee de pot helemaal open draait. In deze deksel kun je bijvoorbeeld noten, granola of iets anders lekkers meenemen.

Wat mij betreft is dit dus zeker een aanrader voor iedereen die wel eens op pad gaat en daarbij zijn eigen kwark of pap meeneemt. Hie is ‘ie in ieder geval niet meer weg te denken.

Natuurlijk eet je kwark niet met je handen ( kan wel, is een beetje rommelig ), maar daar heeft Rosti Mepal ook wat op bedacht namelijk een bestek set die je handig kan meenemen. In allerlei verschillende toffe kleuren en nog een groot voordeel is dat de set niet te groot is. Daarmee wil ik zeggen dat de lepel zelfs in mijn kleine mondje past. Denk nou niet gelijk dat het kinderbestek ik, want dit is eigenlijk gewoon heel erg degelijk bestek, gemaakt van RVS en dus ook nog eens super easy schoon te maken!

En van al dat eten krijg je natuurlijk dorst en daarom heb ik als laatste nieuwtje een super handige drink fles, waarin je heerlijk fruitwater kunt maken. Ik gebruikte al eens gember of gember/citroen. Maar ook citroen/munt of komkommer is erg verfrissend. Ook deze fles is helemaal lek-proof en dus ideaal om mee te nemen. Zo heb je altijd je eigen gezonde drinken bij de hand!

Alle artikelenheb ik door-gelinkt als je op de naam klikt, maar mocht je verder willen kijken raad ik je zeker aan om even naar de website van Rosti Mepal te gaan. Klik HIER voor de link. Verder kan ik niet meer als ontzettend enthousiast zijn over deze producten. Ik testte al eerder de lunchbox en hoewel deze ontzettend handig is voor salades, vond ik deze ietwat groot voor kwark of havermout. De nieuwe lunchpot is iets kleiner, anders van vorm, en dus voor mij ideaal!

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *