Healthbox – “By Juglen Zwaan”

Ja hij is er weer, een prachtige healthbox. Elke keer dat de pakketbezorger deze komt afgeven voelt weer als een cadeautje. Zelfs vriendlief vind het leuk om deze te unboxen. Voordat we dat gaan doen ga ik je even vertellen hoe je deze box voor jezelf kunt kopen, en dat je snel moet zijn want ze gaan als een speer!

De box is te koop op www.healthbox.nl en kost 34,95. Dat is gezien de waarde ervan (145,-) een spotprijsje natuurlijk. Hij is nog maar tot 20 mei te koop, dus wees er snel bij want op = op!

Maar nu het alles belangrijkste wat je wil weten als je hem besteld. Wat zit erin!:

 • Testa Omega 3 – Algenolie Capsules – 7,95
 • Royal Green – Extra Virgin Kokosolie – 8,95 
 • Latzimas – Biologische Olijfolie – 6,95
 • Vitals – Zuivere Spirulina Tabletten – 10,-
 • King Soba – Boetweit Noodles – 3,50
 • Zechsal – Pure Magnesium – 12,95
 • Ralph Moorman – De Boodschappencoach – 15,95
 • Original Superfoods – Curcuma – 2,50
 • Seamore – Zeewierpasta – 4,95
 • Breizh Import – Keltisch Zeezout – 4,95
 • Amand Chocolate – Pure – 2,20
 • Teefee – Kruidenthee met Venkel – 3,95
 • Squalan – Pure Facial Oil – 59,-

 

 • Testa Omega 3 – Algenolie Capsules – 7,95

Omega 3 krijg je normaal gesproken binnen door regelmatig vis te eten. omdat dit steeds minder gebeurd kun je er voor kiezen je omega 3 aan te vullen met supplementen.  Deze Testa capsules zitten vol visolie en vitamine E. Goed voor het hart, hersenen en ogen.

 • Royal Green – Extra Virgin Kokosolie – 8,95 

Kokosolie word al langere tijd aanbevolen om te gebruiken. Dit omdat er geen transvetzuren in zitten, en het tot een hogere temperatuur verhit kant worden. Op een eerlijke manier verkregen! (Ook erg fijn om je make-up mee van je gezicht te halen!)

 • Latzimas – Biologische Olijfolie – 6,95

Biologische, extra vierge olijfolie. Koudgeperst en donker bewaard voor de beste smaak. Al jaren achtereen winnaar van verschillende awards. Het best te gebruiken als dip met wat zeezout, of door de salade of pasta.

 • Vitals – Zuivere Spirulina Tabletten – 10,-

Spirulina is een alg dat ontzettend veel vitamines en mineralen bevat. Doordat het natuurlijk is, worden deze ook allemaal goed opgenomen door het lichaam. Voor meer energie en een vitalere levensstijl.

 • King Soba – Boetweit Noodles – 3,50

Deze noodles zijn vrij van gluten en daardoor door veel mensen beter te verwerken in het lichaam. Gewoon te gebruiken zoals je normale noodles ook zou gebruiken zoals bijvoorbeeld in dit recept voor bami.

 • Zechsal – Pure Magnesium – 12,95

Magnesium werkt via de huid om je botten te versterken, te laten ontspannen en je extra energie te geven. Gewoon sprayen en laten intrekken. Geen gedoe met pillen of andere ongein, gewoon pure magnesium.

 • Ralph Moorman – De Boodschappencoach – 15,95

Een boekje vol handige tips tijden het boodschappen doen. Naar mijn mening iets te streng opgezet, maar dat is puur mijn levensstijl. Natuurlijk blijven het richtlijnen, en daarvoor is dit boekje een hele handige houvast.

 • Original Superfoods – Curcuma – 2,50

Curcuma is een erg gezond kruid om in je kruidenlade te hebben. Niet alleen heeft het een mooie gele kleur, ook worden en er allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven aan dit poedertje. Zo zou het zorgen voor een evenwichtige stemming en pijn verlichten.

 • Seamore – Zeewierpasta – 4,95

Pasta eten zonder alle koolhydraten kan met deze zeewierpasta. Boordevol mineralen en handgeplukt. Probeer hem eens in dit recept! met tonijn.

 • Breizh Import – Keltisch Zeezout – 4,95

Zeezout gemengd met zeewier zit vol geur, kleur en smaak! Door de toevoeging van zeewier bevat dit potje extra vitamines, mineralen en eiwitten die goed zijn voor het lichaam.

 • Amand Chocolate – Pure – 2,20

Chocolade is goed voor de geest en deze extra pure chocolade kan ook nog eens geen kwaad voor de lijn ( met mate natuurlijk ) Fairtraide en goed voor het milieu. Zelf het doosje is gemaakt zodat er geen bomen gekapt hoeven te worden. Maar vooral erg lekker van smaak.

 • Teefee – Kruidenthee met Venkel – 3,95

Een thee die door al zijn kruiden zorgt voor een evenwichtige spijsvertering. Gaat een opgeblazen gevoel tegen en remt ontstekingen. Bij mij helpt een kopje van deze thee vooral s’avonds erg goed om rustig en een beetje slaperig te worden.

 • Squalan – Pure Facial Oil – 59,-

Dit is denk ik wel het pareltje van deze box. Deze olie mocht ik al eens ontvangen in een mini reis variant, en ik was gelijk verkocht. Ik smeer deze olie op mijn gezicht voor ik mijn foundation aanbreng en heb de hele dag geen last van droge plekjes. Ideaal voor de droge huid, maar daar is deze olie niet alleen maar geschikt voor. Ook kun je hem gebruiken als olie voor de nagelriemen, of om te wenkbrauwen te fixeren. Tussen de benen tegen het schuren in de zomer (Vrouwen met wat stevigere bovenbenen weten wat ik bedoel) of gebruik een beetje in de punten van je haar voor een gezonde look. Deze en nog vele andere pluspunten zitten er in deze olie die ook nog een rimpeltjes tegengaat! wat wil je nog meer.

 

Dit was de box van deze maand, ontzettend vol zoals je ziet, met mooie producten. Bestel hem op www.healthbox.nl en geniet zelf van al dit moois. op=op.

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *