Getest: Ekomenu

Eens in de zoveel maanden mag ik van Kroonophetwerk werken met een box vol mooie producten. Deze keer een special edition om ons kennis te laten maken met de biologische maaltijdboxen van Ekomenu.

Ekomenu zorgt ervoor dat er elke week biologische maalijdboxen in jouw koelkast liggen. Deze worden helemaal afgestemd op jouw wensen omdat je van tevoren kan aangeven waar jouw interesses liggen. Heb je graag een vegan box, een slanke box of wil je de variatie een keer proberen. 12 verschillende opties zijn er. Je kan zelfs een DNA test kopen waardoor duidelijk wordt welke voedingmiddelen jij het meest nodig hebt. Daar wordt jouw menu op aangepast jouw lichaam krijgt waar het om vraagt.

Wij testte voor jullie de variatie box waarin 3 recepten zaten. Marokkaans stoofpotje, spaghetti bolognese en zuurkool ovenschotel. Hoewel we sommige dingen niet zo snel zelf zouden kiezen, vonden we het verrassend lekker. Dat is ook een van de dingen die zo leuk is. Je probeert eens wat nieuws!

Alle gerechten komen met een recept op stevig papier zodat je stap voor stap kunt zien wat je moet doen. Ook alle ingrediënten zitten afgemeten in een papieren zak dus wordt er niets verspilt. De gerecht zitten boordevol groenten dus er is af en toe was snijwerk vereist. Ongeveer 30 minuutjes zul je bezig zijn om een recept op tafel te krijgen.

Als je wilt kun je bijvoorbeeld ook nog een fruit tas toevoegen om je box extra compleet te maken. Deze kost 15 euro en zit boordevol biologisch fruit van het seizoen.

Voor ons waren de porties best ruim en hebben daarom ook 4 dagen kunnen eten van deze box. Ben je nou zelf ook nieuwsgierig geworden? Ik mag korting geven op een proefbox. 50% korting op 1 maaltijd voor 2 personen. Je betaald dan maar 6,25 inclusief bezorgen. Ga hiervoor naar

www.Ekomenu.nl en zoek rechts bovenin even naar “proefpakket”. Je kan dan invullen welk pakket je wilt ontvangen. Klik vervolgens op 2 personen, 1 maaltijd en ga verder met bestellen. Je korting van 50% wordt dan verrekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *