Getest: Juicejunkies

Als jullie mij volgen op instagram dan weet je waarschijnlijk dat ik wel van een smoothie hou. Ook heb ik er totaal geen bezwaar tegen om hiervoor fruit of smoothiepacks uit de vriezer te gebruiken. Niet alleen gebruik ik deze voor mijn eigen smoothies, ik heb ook ondervonden dat een smoothiepack even laten ontdooien, een prima fruithapje maakt voor mijn kleine.

Ik werd laatste benaderd door Juicejunkies met de vraag of ik hun smoothiepacks eens wilde testen. Deze bevatten fruit of groenten&fruit in een zakje van 150 gram, is vers ingevroren en wordt thuis geleverd. Ik was heel enthousiast en bestelde gelijk alle soorten die in de webshop lagen 2x.

Op mijn gekozen bezorgdatum kwamen alle zakjes netjes binnen. De packs hebben leuke namen ( The hulk is favoriet ), en er staat duidelijk op beschreven wat erin zit. 

Buiten dat ik zo geen fruit of groentes verspil vind ik het grootste voordeel de variatie. Ik kan elke dag wat anders kiezen zonder dat mijn koelkast vol ligt met restjes. 

Ook mijn kleine vent vind alles heerlijk, de grootste mango liefhebber die ik ken!

Zou ik het aanraden om dit eens te proberen? Jazeker. Ga daarvoor naar juicejunkies.nl

P.S. Volgens mij verkopen ze tegenwoordig ook ijsjes! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *